Мартін Фріман.

Мартін Фріман ще не входить до складу акторів класу А, але ніхто не стверджує, що 42-річний британський актор після зйомок в серії «Шелок» і блокбустер «Хоббіт» отримав величезну армію шанувальників. Ватсон і Білбо перетворили колишній скромний офісний менеджер у світову зірку, але також перетворили в деякі труднощі для актора. У недавньому інтерв'ю Freeman скаржав, що увагу шанувальників, особливо жіночих, заважають своїм відносинам з довгостроковою любов'ю, актриса Amanda Ebbington. Про це заявив актор, що з того часу він почав діяти в «Sherlock», він почав кинути твітів з нерівноважними пропозиціями і навіть привидними фотографіями прихильників. З Мартіна не схожий на розмову про своє особисте життя, він мав декласифікувати свої стосунки з Ebbington тільки тоді, коли обсесія з шанувальниками стала неправомірним. Freeman, через прес, адресований всім дівчатам, які зацікавлені в його особистому костюмі:

р.

Я хотів би запитати вас, щоб відповісти позитивно в Аманді, оскільки я люблю її так багато. вона чудова дівчина, але як і будь-яка жінка, вона дуже ревнистий і нервовий, коли вона бачить всі ці твітки. Вам потрібно відрізнити любов до персонажа і любов до його виконавця, я не люблю занадто обсесивних шанувальників – сказав він, як він різати Freeman.

р.