Борис Конюхов

З грудня 2013 року по травень 2014 року Fedor Konyukhov планує перехрестити Тихоокеанський океан в рядку
Початок відбудеться в Чилі, порт Валпараізо, оздоблення в Австралії (східний берег). Маршрут 9,000 наутильних миль Орієнтовний час поїздки становить 6 місяців. Спеціально для цього проекту побудовано унікальний 9-метровий катер "Тургойак".

Початок: 14 грудня 2013, час - 07:00 ранку.
р.

12 грудня 2012 року на День народження Федора Конюхова представила новий проект – переправа Тихого океану на веселому човні. Завдання полягає в перехресті Тихого океану вперше в історії на підрядному човні по материку – континенту «не-стоп».

На початку грудня 2012 року відбувся візит в Англію, в’їзд якого остаточно затвердив дизайн 9-метрового катера (робоче найменування катера «К9») і вирішив побудувати катер на східному узбережжі Англії (до міста Іпсвіч).

Р

Унікальний дизайн розроблений англійським конструкторським бюро Філіп Моррісон, який розробив 7-метровий рядовий катер URALAZ для Fedor Konyukhov у 2001 році, на якому він перехрестив океан в 46 днів і встановлює світовий рекорд для перетину Атлантики на веселому човні. Проект був настільки успішним, що понад 20 океанських катерів були виготовлені за кресленнями URALAZ човнів. Нова яхта, K9 буде побудована з міцного вуглецевого волокна матеріалу. Відповідальний за будівництво човна та його обладнання буде англійцем – Чарлі Піткер. Варто відзначити, що Чарлі сам вже перехрестив Атлантичний океан тільки в веселому човні в 52 дні. У січні 2013 року він знову починає з Канарських островів, щоб спробувати встановити новий світовий рекорд для синглів і перехрестити Атлантику за 40 днів!

Фьодор Конюхов: Організація такого масштабного проекту, як переправа Тихого океану є супер завданням і нам потрібні професіонали високого рівня. Якщо ви порівнювати Атлантику, є 3,000-милий маршрут, який можна покрити в одному сезоні. Тихий океан на розтяжці Чилі, східний берег Австралії, має довжину маршруту майже 8 тис. нав. Ми орієнтуємося на 180-200 днів в океані і зрозуміло, що я не буду вписуватися в одному сезоні. Я планую розпочати влітку (грудень в Південній півкулі), і закінчити в кінці осені, бурі на підході в Австралію не можна уникнути. Катер має витримувати величезні навантаження, і я збираюся потребувати новітні технології, останні в океані веселі проекти. Так я приніс в поточні океанські рядки, Симона і Чарлі, які обидва катери, кожен будинок човна для власних марафонів. Я також зацікавлений у досвіді Симона як організатор забігів по всьому океану, логістика Англії – Чилі – Австралія є досить складним і нам буде потрібно його досвід.

Проект фінансується друзями Федора Конюхова, підприємців з Челябінської області – Олегом Сиротином та Сергієм Єременком.

Запуск запланований на 14 грудня 2013 р. з Чилі.
Орієнтовний час поїздки становить 200 днів.
оздоблювальні площі – східний берег Австралії.

Фото з експедицій Федора Конюхова

кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс

р.

Вибрати 42 _

Р

19 грудня 2010 р. Федір Конюхов взяв звання священика.

р.

Це людина він!

р.

Джерело: рибальська сітка

Категории

Смотрите также

Новое и интересное