1 200 кв.м.

У статті блогер зробив короткий тур одного з шахт Уралу. Разом зі своєю командою він набув на 33 години підпілля до глибини понад 1200 метрів. За 4 години досягається глибина близько 500 метрів від землі. Ведучий був в першу чергу ускладнений великими рюкзаками, фаршировані великою кількістю води та положень, запасним світлом, одягом, а також спальними мішками та іншими атрибутами для підземного перебування.

1 200 кв.м.

Вентиляція виробництва

1 200 кв.м. , Україна

Місце на ніч було обрано покинутим вокзалом технічного огляду транспортних засобів. Незважаючи на велику вологу і погану вентиляцію, це було єдине безпечне місце, щоб закохатися, не турбуючись про розпад даху від раптового гірського впливу.

1 200 кв.м.

Після того, як станція включала весь комплекс підземних магазинів для ремонту та обслуговування обладнання.

1 200 кв.м.

Тут можна було ремонт автомобільного обладнання, проведення перевірок, монтажу шин і навіть фарбування.

106098.

1 200 кв.м.

Розташування верстатів і бурів

1 200 кв.м.

У будь-який час були гори різних запасних частин, деякі були навіть в фірмовій упаковці і на заводській олії.

123456наступний

Відчувається, як було простіше замінити весь вузол, ніж його зафіксувати.

1 200 кв.м.

Головне обладнання були машини для доставки Toro та бурові установки Tamrock

1 200 кв.м.

529169

Слюсар з плакатами голих жінок на феншу

1 200 кв.м.

Після маленької вечері і декількох ігор в місцевому доміно було прийнято рішення про сон.

1 200 кв.м.

На дерев'яній палубі вміщені ліжка, додатково розміщують килимки і локони.

1 200 кв.м. р.

Ми скидаємо близько 6 годин, але ранок ніколи не прийшов - це завжди нічний підпіл, тому що час зупинки.
Я не хочу вилазити з теплого спального номера в прохолодну і вологу атмосферу, але мені все ще довелося.
Задоволений харчовими продуктами, ми продовжуємо
Автомобільний трек на гірничодобувних майданчиках

1 200 кв.м.

Капітальний автомобільний bias

1 200 кв.м.

1 200 кв.м.

Я хотів би подивитися на гірничодобувні камери, але я повинен бути зміст тільки з прокатними шахтами.

1 200 кв.м.

Ведуться роботи, щоб зменшити величезний гірський тиск.

1 200 кв.м.

1 200 кв.м. р.

Незакінченна капітальна страховка

1 200 кв.м.

Експлуатована пасажирська перевезення

1 200 кв.м.

Є навіть затоплені шахти.

1 200 кв.м.

Сушка з конвеєром

1 200 кв.м.

1 200 кв.м.

Покинутий транспорт

80372360р.

1 200 кв.м.

Колесо підйомної машини

1 200 кв.м.

Потужний підйомний апарат

1 200 кв.м.

Один з багатьох відхилень

1 200 кв.м.

Уолкер.

1 200 кв.м.

Покинутий фіксатор

1 200 кв.м.

Ми отримали в робочу частину системи, там було світло всюди, і, можливо, було життя десь.

1 200 кв.м.

1 200 кв.м.

Потім знизився довгий спуск до дна, до глибини більше 1200 метрів. На таку глибину чути рухи земної скоринки, а скелі мають підвищену температуру. Розчинна фото з позначкою глибини і тривалим виснаженим сходженням на поверхню.

1 200 кв.м.

В силах вже виконувалися, тому альти повинні бути зроблені кожні 40-50 метрів від підйому.

Це був другий день, оскільки ми пішли під землею.

1 200 кв.м.

Джерело: mishainik.livejournal.com