Людина і ворон

У Санкт-Петербурзі на Зарві живе Олексій з незвичайним вихованцем raven-Jora. Ця неспокійна людина є жахливим, люблячим і завжди вітає гостей.

Ні, не схожий на це. У Санкт-Петербурзі, біля Нерва Ворота, родени Жор, а людина Леша займає кут від нього. Бо Йора займає майже весь простір. Він всюди: на дивані, на столі, на шафі, на підлозі... Він тягне бавовни з ковдри, шпалер з стін, сортує через деякі дрібні речі і вирокує все, вироки по-своєму. Він жахливо дивний і соковитий, і якщо ви не звертаєте увагу на нього, він починає сердитися - вони кажуть, чому ви тут, якщо ви не хочете спілкуватися з мене?!

Коли Олексій був самотнім, Жора була самотньо - тримісячна журавлина була надана в хороших руках людей, які почали годувати його, але вимушені були частиною з Йора, бо дитина почала мати алергію. А протягом п'яти років Олексій піклується про стрілу. І відповідав він з рідкісним ураженням. До питання про те, що він жив свого вихованця, відповідей Леша з інтонаціями своєї люблячої матері: «Я дуже любить курку, не сиру, але трохи вариться, і як вона лікує – виїжджають, і головне – охолодити!»

Стрічка не відразу кладе голову на плечі людини - на першому він загинув і вилікував ...

Людина і ворон

На прогулянках – і це часто справа в Єкатерінгофському парку – Джора допускається літати, але завжди повертається. Тільки після того, як він втратив через недосвідченість, тому почуття були за місяць. У той же час Олексій періодично отримує пропозицію про продаж красивих потужних птахів за хороші гроші. "Це мій друг". Скільки ви можете продати ваші друзі?

Людина і ворон

Олексій може легко підірвати обличчя Йорета, але на прогулянках він завжди розповідає про дітей, які хочуть вихованця великої птахи: «Чи можна покусити і відлякати тебе, і я не хочу, щоб ви боїтеся один одному!»

Людина і ворон

Наташа, один з фотографів, які прийшли зробити це фотопаповіді про двох друзів, Йора, просто у випадку, звернувшись назад.

Людина і ворон

Ікра Йора велика, але краще! Тому Олексій не кладе ключ до клітки у видному місці - Жора обов'язково перетягніть і приховати.

Людина і ворон р.

й