Человек и ворон

У Санкт-Петербурзі на Зарві живе Олексій з незвичайним вихованцем raven-Jora. Ця неспокійна людина є жахливим, люблячим і завжди вітає гостей.

Ні, не схожий на це. У Санкт-Петербурзі, біля Нерва Ворота, родени Жор, а людина Леша займає кут від нього. Бо Йора займає майже весь простір. Він всюди: на дивані, на столі, на шафі, на підлозі... Він тягне бавовни з ковдри, шпалер з стін, сортує через деякі дрібні речі і вирокує все, вироки по-своєму. Він жахливо дивний і соковитий, і якщо ви не звертаєте увагу на нього, він починає сердитися - вони кажуть, чому ви тут, якщо ви не хочете спілкуватися з мене?!

Коли Олексій був самотнім, Жора була самотньо - тримісячна журавлина була надана в хороших руках людей, які почали годувати його, але вимушені були частиною з Йора, бо дитина почала мати алергію. А протягом п'яти років Олексій піклується про стрілу. І відповідав він з рідкісним ураженням. До питання про те, що він жив свого вихованця, відповідей Леша з інтонаціями своєї люблячої матері: «Я дуже любить курку, не сиру, але трохи вариться, і як вона лікує – виїжджають, і головне – охолодити!»

Стрічка не відразу кладе голову на плечі людини - на першому він загинув і вилікував ...

На прогулянках – і це часто справа в Єкатерінгофському парку – Джора допускається літати, але завжди повертається. Тільки після того, як він втратив через недосвідченість, тому почуття були за місяць. У той же час Олексій періодично отримує пропозицію про продаж красивих потужних птахів за хороші гроші. "Це мій друг". Скільки ви можете продати ваші друзі?

Олексій може легко підірвати обличчя Йорета, але на прогулянках він завжди розповідає про дітей, які хочуть вихованця великої птахи: «Чи можна покусити і відлякати тебе, і я не хочу, щоб ви боїтеся один одному!»

Наташа, один з фотографів, які прийшли зробити це фотопаповіді про двох друзів, Йора, просто у випадку, звернувшись назад.

Ікра Йора велика, але краще! Тому Олексій не кладе ключ до клітки у видному місці - Жора обов'язково перетягніть і приховати.

р.

й

Категории

Смотрите также

Новое и интересное