Джеремі Кларксон

Джеремі Кларксон на росіянах.

Я недавно провів тиждень в Росії, країна, яка не здавалося б, винайдена поведінка.

Якщо учасник готелю запитує про Ваш паспорт, то не скажеш: «Чи ви покажете свій паспорт на хвилину, посідає, якщо це не дуже складно?» Вона говорить, "Паспорт". І якщо ви не можете знайти його в три секунди, він додає, "Прийміть!"

Якщо ви замовляєте блюдо, яке не в даний час на меню, не буде ніяких довгих пояснень від офіціанта. Він просто каже: "Це не там." І якщо ви намагаєтеся перетягнути багаж через задні двері, ніхто не буде хворим чекати, поки ви вирішуєте проблему. Вони постійно підштовхують двері, доки все в сумці зламаються і всі пальці.

Коли британський фанат Top Gear хоче взяти з собою картину, він витрачає години, пояснюючи, як його син дивитися шоу на Дайв і як він може пародія мені, і як кожен в будинку "прайс" на нашому шоу. «Фотос». І якщо вони не мають камери з ними, вони говорять вам, щоб стояти і чекати, поки вони йдуть додому і забрати його.

Історія з так званими палітомними дискусіями. Російські росіяни не повернулися до контрагу з тонкими натяками, вони просто скажуть, «Ви не помилитеся». Ось бесіда мала:
до Світ євреї.
- Я розумію, що ви говорите, але я не думаю, що це причина.
- Ви неправильно.
до Але є безліч прикладів.
- Я сказав, що ви були неправильними.

Для Brit, це все дуже дика. Але після того, як я почав усвідомлювати, що рід заощаджує вас багато часу і коштує вам нічого. Коли хтось завітав на будь-який час на всіх сортах пустого нечутого, просто скажеш, що вони неправильно і ходять. У магазині Butcher не турбують з маленькою розмовою. Просто скажи «дві котлети» і чекайте, поки ви сказали ціну. Коли хтось ходить на тротуар, виштовхуйте їх з шляху. Не намагайтеся зловити око бармена в барі. Так само виправте замовлення з самого кінця черги.
Це точно працює для Aeroflot. У літаку починають знімати, хоча не всі ще сіли, а при посадці не потирають на тертці про погоду, а пілот не хоче успішної подальшої поїздки. Ви сказали, щоб сидіти прямо і залишитися в місці до зупинки літака. Але ніхто не слухає.

Вже в домашніх умовах, в аеропорту Хітроу я знайшов досить відповідальний офіцер імміграції. «Як довго ти йдеш? Він запитав ввічливо. Я врятував два секунди, не турбуючись на відповідь.
р.

Джерело: рибальська сітка