Ми знаємо, як потворили наш місцевий кот.

Потворна любов, любов. Комбінація цих речей плюс бездомне життя на нашому подвір'ї залишені незрівняні позначки на тілі Углі.

кішка мала лише одне око. З тієї ж сторони не було вуха, а ліва нога була колись зламана і закрила під певним неймовірним кутом, надаючи враження, що кішка завжди збиралася повернути кут. Його хвіст був довго. Не було лише невелика фігура, яка постійно змивається. І, якщо не для багатьох рубців, що охоплюють голову і навіть плечі Потворна, він може називатися темним сірим смугастим котом.

«Що не кішка!» Всім дітям були строго заборонені доторкнутися до нього. Дорослим кидають пляшки і каміння на ньому, щоб приїхати з нього і води його шланга, коли він спробував ввести будинок, або щіпивши його лапу з дверима, щоб він не вийшов.

Успішно, Угли завжди була однакова реакція. Якщо він поливав з шланга, він обережно вологий, поки катування втомився від цього веселощів. Якщо на нього кинувся, він натерти на ноги, якби просити прощення. Якщо він бачив дітей, він побігав їх і натерти голову на руку і пурпурно голосно, блювотні рухи для ураження. Якщо хтось підбирав його вгору, він відразу ж відсмоктував кут своєї блузи, гудзик, або що він може досягти.

Але один день, Угли атакували собаки сусідів. З мого вікна я почув собаки баркінгу, його кріслі за допомогу і команди власників собак, і відразу ж поспішав допомогти. Коли я потрапив до нього, Ugly Cat був жахливим укусом, вкритий кровом і майже мертвим. Він кладав кучеряву в м'ячі, тремблінг з страхом і болем. Його спина, ноги і назад повністю втратили свою оригінальну форму. Його сумне життя приїжджає до кінця. Сльозний причіп перехрещував голову.

Як перевозити його додому, він кинув і порубати. Я побігла додому і боявся боятися його ще більше. Тим часом він намагався смоктати мій вуха.

Я припинив і, слухаючи зі слізами, притискав його проти мене. Кіт торкнувся голову моєї руки, його золотою око перевернулися до мене, і я чув ... гній! Навіть в такому болю кішка запитала одне - крапка любові! Можливий невеликий компасіон ... І в той момент я думав, що я зустрівся з найбільш любим, що я коли-небудь зустрівся в моєму житті. Найпопулярніші і найкрасивіші. Тексти пісень, а це означає: Він просто подивився на мене, впевнений, що я міг полегшити його біль.

Потворна людина загинула в руки до того, як я міг отримати додому, і я сидів на в'їзді довгий час, тримаючи його в мій ляпас.

Після того, як я думав багато про те, як один злий крейда може змінити свої ідеї про істинну чистоту духу, справжню і безмежну любов. Що це було. Углий розповів мені більше про співчуття, ніж тисячі книг, лекцій або розмов. І я завжди буду вдячний йому. Його тіло був приглушений і моя душа була подряпиною. Це час для мене, щоб навчатися глибоко і по-справжньому. Подаруйте коханню, не залишаючись.