Електронні діти на білбордах реагують на реальні літаки

Я прочитав тему на Habre (аласа, я не можу знайти пошук), де автор розповідає про свою пристрасть до авіації та як він захоплює повітряний трафік. Ця фраза спіймана мій очей, але для трохи різних причин. Справа в тому, що на тиждень до цього я бачив аналогічні новини, але з абсолютно іншої площі – реклама.

Так уявіть, що ви перебуваєте в дорозі біля аеропорту. Ось відеокарта British Airways. На екрані маленька дитина і звичайний рекламний текст. Але, як тільки справжня площина, що належить британським авіакомпанією, з'являється в небі, екранна дитина стоїть і бачить його пальця на ньому. Вексельна плата читає, «Погляд, це рейс BA431 з Амстердама». Або «Введіть рейс до Мальдів, мінімальна ціна квитка дуже багато».

Цікаво, щоб втілити ідею, не потрібно будувати дуже складний сад. Вексельна плата отримує регулярні оновлення до розкладу польоту, дані з транспондера і GPS координати літальних літаків. І запускає відео в потрібний час. Здається простий, але який ефект!

Автори рекламної компанії вважають, що така реклама повинна бути набагато ефективніше, ніж зазвичай. «Чи ви потрапити, хто летить з Амстердама до Фіджі, і ви думаєте про те, що подорожуєте маленьким відпочинком. й

Нарешті, маленький ілюстраційний відео. Не так цікаво, як фотографія, але ілюструє принцип ідеально.

Джерело: habrahabr.ru/post/205630/