1483
Де любов йти? попросив трохи щастя батька.
- Вмирає, батько відповів. Люди, син, не зберігають те, що вони мають. Тексти пісень, а це означає: Вони просто не можуть любові!
Маленьке щастя Я думав: Я буду виростити великий і допомогти людям!
Роки пройшли. Зростали щастя і стали чудовими. Він пам'ятав свою обіцянку і спробував його краще допомогти людям, але люди не чули його. І поступово щастя почали перетворюватися з великої кількості в маленьку і тушковану. Він був дуже боятися, якби не зникнути, і пішов на довгу подорож, щоб знайти ліки від його хвороби.
Як довго не зустрілися нікому, тільки це стало досить погано. І припинив відпочивати. Я підібрав ялинку і викладіть вниз. Я почула, коли я почув підступ. Він відкрив свої очі і побачив, що в лісі, босоніж і з персоналом. Щастя для неї:
- Мати сидіння. Ви повинні бути втомлені. Вам потрібно відпочивати і харчуватися. Старі жіночі ніжки затінені, і вона буквально згорнула в траву. Після маленького відпочинку, подарував їй щастя:
до Тексти пісень, а це означає: Це сором'язливі, вони думають, що ви так кинете, і я так молодий, і моє ім'я любові.
- Ви кохаєте? щастя. Але я сказав, що любов є найкрасивішою річ в світі! Побачити його дуже обережно і запитав:
до Що таке ім'я? - Щастя.
- Який? Я теж сказав, що щастя має бути красивим. І з тими словами вона витягала дзеркала з її ганчі. Щастя, дивлячись на його рефлексію, ми голосно. Люблю зачепити до нього і ніжно охопив руку.
до Що таке зло людей і долі, що зробили нам?
до Якщо ми подбаємо про один одного, ми швидко станемо молодим і красивим. І під тим, що виснаження дерева, любов і щастя зробили їх союз, ніколи не бути відокремленим. З тих пір, коли любов залишає когось життя, щастя йде з ним, вони не відбуваються окремо. І люди все ще не розуміють.
Хтось жив у світі. Він жив спокійно в серці. І це не те, що нікому.
Ми знаємо, як потворили наш місцевий кот.