Рідне захворювання

Чинник Домініканської Республіки, Делфін Цедіно, який має рідкісне захворювання, висихає кровоносні сльози і потіє кров. 19-річний також страждає від носових суглобів. Її волосся опадають на пізній термін.

Цедено став хворим чотири роки тому, але лікарі все ще не можуть зрозуміти, як допомогти їй. Після того, як кровотеча з очей не зупинилася на 15 днів. Вона була настільки слабкою, що вона потребує переливання крові. 404365

Учні бояться старшого віку, так що вона повинна вийти з школи. «Люди мене бояться. Вони думали, що я доторкнувся їх, я б їх розфарбував, вона нагадує. У зв'язку з її хворобою, Цедено навіть спробував самогубство, взявши велику дозу седативів, але був рятований. , Україна

Кілька місяців тому Cedeño зустрівся з молодим чоловіком, який повернув свій інтерес у життя. Хлопець оплачував всі витрати дівчини в лікарні після того, як він почув її історію. «Я сказав, що я був красивим. Я пам'ятаю цей момент для відпочинку мого життя, вона каже.

Тепер, через 4 роки після того, як почалася її хвороба, лікарі нарешті зробили прорив. Визначають, що Cedeño страждає від рідкісної хвороби гематідрозу, що означає, що її рівень адреналіну в 20 разів вище, ніж нормальний. Тому під час нападів тривоги і хвилювання її кров'яний тиск піднімається так багато, що піт і сльози з організму виходять як кров. Тепер дівчина проходить курс лікування, призначених лікарями, і сподівається, що один день вона подолає цю хворобу.

Джерело: mirfactov.com/