1449
Хтось жив у світі. Він жив спокійно в серці. І це не те, що нікому.
Колись на той час у душу прибули почуття. Що було давно. Нехт сподобалося почуття. Щось дуже дорогий Почуття, боявся втратити його. Навіть за допомогою ключових дверей закривається початок. Вони довго блукають в кутах душі, розповідали про нічого, мріяли. Увечері вони здійснили вогонь разом з теплою душею. Щось звикли до Почуття, і це здавалося йому, що Почуття залишиться з ним назавжди. Відчуття дійсно обіцяє. Він був настільки романтичним.
Але один день зникне Почуття. Щось шукав всюди. Я шукаю. Але потім в одному з кутів душі знайшли отвір зрізаним соком. Відчуття просто втечу, залишаючи величезний отвір. Хтось був відлякування себе. Почуття теж вірило Почуття бути відхилений. Є тільки один отвір в душі в пам'яті Почуття. Не робіть нічого. На ніч холодний і злий вітер кинув через неї. Тоді душа відверта і ци.
Тоді вони намагалися подивитися на інші почуття. А що-небудь не дозволяв їм, кожен раз кинув брум через отвір. Маленькі почуття перестали приходити.
Але один день дивне почуття прийшла до мого розуму. Спочатку не відкрився. Почуття не сходження в отвір, так як минулі робили, але залишилося сидіти на двері. Весь вечір, що був лисицею. Я пішов на ліжко вночі, просто в тому випадку, кладаю бювет біля ліжка. Не вдалося відхилити. Вранці, дивлячись на брелок, деякі з них переконалися, що Сенс Стенген все ще сидять біля дверей. Хтось почав нервувати, розуміючи, що не вдалося відбити когось, хто ще не вніс.
Ще один день. Не обмежувався плутанини. Він знав, що він хотів, щоб піти від дивного почуття. І відлякався до смерті. Не було страшно. Побоюючись, що дивне почуття відійде, як і перший. Тоді буде другий отвір в душі. Це буде проект.
Ось як їхали дні. Щось звикли до дивного почуття на двері. А один день, в гарному настрої, дивне почуття прибули. Увечері вони запалюють вогонь і вперше за стільки років, вони дійсно зіграють душу.
- Ви збираєтеся залишити? вона запитала.
до Ні, сказав дивне почуття, я не залишаю. Але до тих пір, як ви не тримаєте мене назад і заблокуйте двері.
- Я не заблокував двері, що домовилися, але можна запустити через стару дірку.
І щось розповів про дивне почуття його історії.
- Я не проходжу через старі отвори, - посміхалася відтінкова поведінка, "Я інший почуття.
Хтось не вірить йому. Але я виходив на прогулянку.
до Де ваш старий отвір? - Складання почуття.
до Там, щось шліфоване гірко.
І продемонстрував мене, де був отвір. Але немає діри. Злоте холодне вітер ззовні душі сниться.
Щось дивиться в Strange Feeling посміхається і сказав тільки, що він ніколи не заблокував двері.