Перегони пам'яті Павла Уолкера

30 листопада трагійська смерть забрала популярний американський актор Paul Walker. 8 грудня тисячі шанувальників актора зібралися в Санта Кларіті, передмісті Лос-Анджелеса, на місці його смерті, розташувати забіг пам'яті. З моменту карної аварії, в якій актор загинув разом з другом Роджером Родас, вболівальники пішли на сцену трагедії, організувавши тут імпромпту. 8 грудня цей тихий район став місцем паломництва для тисяч людей з усього США.

Швидких і фантастичних і автомобільних гонщиків прийшли з скрізь, щоб платити дану улюблену актору. У заході взяли участь тисячі автомобілів, в тому числі нині майже легендарні автомобілі з Furious – сині Ніссан Skyline, який Павло Уолкер поїхав у Furious 4, а жовтий Mazda RX7 з Tokyo drift.

Деякі шанувальники показали воістину самонебезпечну любов для гоночної франшизи. Так, 31-річний Juan Coscarart (Juan Coscarart) з Південної Каліфорнії гордо представила свій автомобіль – точний примірник Toyota Supra 1994, який був показаний в другому «Схід і лютий». Хуан провів чотири роки і більше 1000 годин, що перетворюють автомобіль, який підкорив його, який, відповідно до нього, абсолютно ідентичний оригінальному, вниз до приклейок. На меморіальному полотні, створеному для пам'ятних повідомлень, Юан залишив напис: "Я зробив мій авто Супра на честь".

Величезне полотно стало місцем, де вболівальники залишили свої повідомлення до покійного актора і його другу. Серед тих, хто підписував його батьком Паукера.

Організатори зустрічі не забули про благодійність, адже Павло присвячував значну частину свого життя до цієї причини. Варто пам'ятати, що актор загинув від іншої події. Під час меморіальної зустрічі з фондом Reach Out Worldwide

Незліченні свічки, квіти і іграшки – місце смерті актора дійсно виглядає як пам'ятник. Серед притоків, які принесли тут, є молитва Рідера: «Лорд, я молитися, тому що я гонці сьогодні. Охорона мене на шляху.

731590

Р

р.

Р

Nissan Skyline від Furious 4:

Точна копія Toyota Supra 1994 з другої «Fast і Furious»:

Намет пожертвування для благодійного фонду Reach Out Worldwide заснований Paul Walker:

254072

Меморіальне полотно:

92887734

батько Павла Укера:

р.

р.

Перегони пам'яті Павла Уолкера:

-img37----

Відео з Universal:

-img38---

Джерело: tolik-bars.livejournal.com