1201
Радянський Союз на фото
Владимир Лагран - це справжня легенда і класика радянської фотографії. Вже понад чверть століття в журналі «Радянський Союз» та за творчу фотографію присуджено Головну премію Спілки журналістів Росії та Гуільду професійних медіа Фотографій. Для Вас підбір цікавих фото Володимира. У вас є хороший вигляд. За чверті століття я працював у найбільшому соціально-політичному журналі країни, СРСР. Його головна стратегія була сприяти соціальному способу життя. Моє завдання було освоїти читача з роботою металургів, льотчиків, шахтарів, лікарів, зернових культур і т.д., їх життя і найбільш правдиво. Повідомлень про те, що герої есе були знайдені самі, спираючись на їх розуміння і добро ставлення до людей, які іноді не згодні з думками лідерів місцевих партій. Тепер виходить величезна кількість журналів і газет, але герої, як вони зараз говорять - фотосесії, стали абсолютно різними видами: часто ви бачите не людей, але маски - макіяж, глянець, монотонія сюжетів, безперервне лакування життя.
І мої герої не шануються прямо зараз. Що таке питання? Коли я збираюся по архівах, один сказав мені: "Я нарешті бачив обличчя, які я пропустили." Як героїчна, працьовита, красива, і водночас різна людина. Ось чому я познайомлю тебе.
В. Лагуна
р.
Р
990 Р
Джерело: pkolyshkin.livejournal.com
І мої герої не шануються прямо зараз. Що таке питання? Коли я збираюся по архівах, один сказав мені: "Я нарешті бачив обличчя, які я пропустили." Як героїчна, працьовита, красива, і водночас різна людина. Ось чому я познайомлю тебе.
В. Лагуна
р.
Р
990 Р
Джерело: pkolyshkin.livejournal.com