Радянський Союз на фото

Владимир Лагран - це справжня легенда і класика радянської фотографії. Вже понад чверть століття в журналі «Радянський Союз» та за творчу фотографію присуджено Головну премію Спілки журналістів Росії та Гуільду професійних медіа Фотографій. Для Вас підбір цікавих фото Володимира. У вас є хороший вигляд. За чверті століття я працював у найбільшому соціально-політичному журналі країни, СРСР. Його головна стратегія була сприяти соціальному способу життя. Моє завдання було освоїти читача з роботою металургів, льотчиків, шахтарів, лікарів, зернових культур і т.д., їх життя і найбільш правдиво. Повідомлень про те, що герої есе були знайдені самі, спираючись на їх розуміння і добро ставлення до людей, які іноді не згодні з думками лідерів місцевих партій. Тепер виходить величезна кількість журналів і газет, але герої, як вони зараз говорять - фотосесії, стали абсолютно різними видами: часто ви бачите не людей, але маски - макіяж, глянець, монотонія сюжетів, безперервне лакування життя.
І мої герої не шануються прямо зараз. Що таке питання? Коли я збираюся по архівах, один сказав мені: "Я нарешті бачив обличчя, які я пропустили." Як героїчна, працьовита, красива, і водночас різна людина. Ось чому я познайомлю тебе.
В. Лагуна

Радянський Союз на фото

Радянський Союз на фото

Радянський Союз на фото

Радянський Союз на фото

Радянський Союз на фото

Радянський Союз на фото р.

Радянський Союз на фото

Радянський Союз на фото

Радянський Союз на фото

Радянський Союз на фото

Радянський Союз на фото