Старі розлучення.

У минулому році багато пар розбили. Деякі розлучення були передбачувані, інші прибули як сюрприз до громадськості. На боці і «знайомка життя». Тут найбільші розлучення 2013 р.

Орландо Блум і Миранда Керр

З 2007 р. в 2010 р. одружився, 6 січня 2011 р. пара мала сина Фальн, а цього року актор і модель вирішили відокремити. Щойно викликає причину пристрасті Bloom для колеги в театрі, інші кар'єри Керра з австралійським мільярдером. І все ж, таблички довели, що Миранда і Орландо мають теплі стосунки для Flynn.

Tom Welling and Jamie Біла

Сім'я життя тривав 11 років, але засмічений, цього року пара офіційно розлучена як можлива причина поділу вважається відсутністю дітей.

Monica Bellucci і Vincent Кассел

Сильний шлюб не називається гість. Але вони мали, алас, типовий гостьовий шлюб, який зламався. Після того, як Моніка дала можливість інтерв'ю, в якому вона прийнята: Вінсент був дуже приваблений до мене, але в той же час я не впевнений про нього. Але ми почали жити разом. Я не знаю чому. Здається мені, що ми не завжди вибираємо права людини, просто обставини.

Павло Хоган та Лінда Козловський

Вони були зібрані разом з долею і фільмом про брав Дунде Крукодиль. На жаль, з часом любов захопився і в цьому році Лінда подала за розлучення. Вона хоче відновити свою покоївку ім'я та позови, позбавлених сина Шансу (1998).

Р

Miley Cyrus і Liam Hemsworth

Miley Cyrus і Liam Hemsworth грали в сім'ї протягом 2 років. Але Австралійська не могла стояти кандору Мілі в житті і на сцені.

11

Клінт Східвуд і Діна Руіз

І ось, здається, класичний випадок «сірого в голові, демон в ребра». Clint's 35 років старше, ніж Dina, але дати йому дівчата навіть молодше. Діна Руіз подав за розлучення після 17 років разом. Захищаючи дитину, а також наполягає на тому, що 16-річна дочка Моргана залишається з нею.

Richard Gere і Cary Lowell

У віці 11 років. Але в кінці догляд не може стояти Гере надмірна любов йога, буддизма і солідності.

Ніколь Шерзінгер і Льюїс Гамільтон

Вони не встигли одружитися і протягом 5 років відносин вже переплітали пару разів, тому любителі сподіваються, що наступна частина довго не прослужить.

Will Smith і Jada Рожевий

Він Сміт і його дружина Jada Pinkett були розлучені численні часи. І тепер я також торкнувся вагою сумнівів - відокремлений або PR трюк?