Плетіння

Всі автомобілісти знають, наскільки важко розпочати машину взимку! Це те, що PR рекламодавці використовують без розуміння сутності, але бізнесу про їх продукт.

Я хотів би розповісти про такий відомий PR і пристрій "miracle" START GENIE. Після того, як я бачив рекламу про цей пристрій, і просто не вірю! Коробка з кулаками зробить величезний монстр! Не проблема, що зникне акумулятор.
Я дуже зацікавився і запитав цю ідею. Чи може це маленька робота чудес? І навіть через світліше - не відкрийте капюшон, просто зніміть його з кишені і пристрій повністю заряджає акумулятор.
Я почав розслідування. Виявилося, що пристрій виводить 30В, що в самому собі небезпечно для електроніки.
У інструкції на сайті знайдено наступні:
Можливо, START Genie не зможе заряджати старі батареї.
Можливо, START GENIE не зможе працювати в машині з установленою системою протикрадіжки.
Можливо, START GENIE не зможе працювати в машині з встановленою навігаційною системою.

ЗАМОВИТИ
Ми продовжуємо далі. Я почав шукати відгуки на форумах, і багато хто скаржав про підробку в Росії, що вони замінюють і роблять підроблені! Не може бути будь-яким іншим, чи може це? Шукайте щасливі обличчя в рекламних оголошеннях!
Кріплення було всередині... 20 пальцевих батарей!
Я знову зроблю. . . 20 пальцевих батарей!

Але це не може бути в Європі, де контроль якості дуже високий. Шукаю відомих магазинів і тут відповідь:
English, Українська, Français...
Перейти до магазину, купити в REAL в Німеччині, в Stuttgart.
Ціна 39.95 Євро. Чим дешевше в Росії і знижка 10 євро.

Замовлення, підключення... після підключення панелі в машині відіграли як світильники на ялинку! В експерименті було припинено, бо виникне побоювання спалювання дорогої електроніки.
Підключення до акумулятора, результат сильний вогонь! Не ризикуйте! Відповідність полягає в тому, що ви не можете довго заряджати. І все ж, що всередині?
Ми відкриваємо і знаходимо однакові прості лужні батареї.
Напис на батарейках:
Може вибухнути або витікати, якщо перезавантажено!

Це світова реклама!

, Україна

Відкриття дивної коробки

Може вибухнути або витікати, якщо перезавантажено!

-img5---

Джерело: експерти.нар.zr.ru

Категории

Смотрите также

Новое и интересное