1246
Електронна пошта
Багато людей знають я хакера. Я дивився, коли я кажу, що я не знаю технології. Я, коли я кажу, що я трохи перебільшею. Я просто отримую, як технологія загартування нашого життя.
Я впевнений, що ви знаєте, що я маю на увазі. За останні 3-4 роки було значне збільшення кількості людей, які застрягають у своїх смартфонах під час ходьба і повністю вилучено з зовнішнього світу. Якщо людина повинна вбити час (або страждає від прокрастинації), вони занурюються в нескінченні корми Facebook, Twitter або Tumbler. Хелл, я бачив людей, які роблять це під час перегляду телевізійного шоу, яке вони чекають на тиждень.
Не робіть мене неправильно, технологія є чудовою силою, яка допомогла нам досягти дивовижних висот (ми надіслали людей ебать місяць). Але це не зупиняє мене від думки, що наші останні винаходи зменшили якість життя, а не покращують його. Ми стали суспільством телефонних зомбі, закручуючи їх голови над світлими екранами в нескінченному поглинанні нескінченної кількості без використання інформації.
Очевидно, що причиною було збільшення кількості мобільних телефонів за останні роки. Вивчайте в Інтернеті Pew показує, що 56% американських дорослих смартфонів. Це величезна кількість людей, в яких кишені є пристроями з постійним доступом до Інтернету. Що поодинці вже розведення землі для зловживань, але корінь обсесії є те, що ми робимо на наших пристроях.
Незважаючи на те, що компанії Apple, Samsung і HTC битва, над якими пристроями ви використовуєте, є багато компаній, які конкурують за щось більш важливе: ваша увага. Багато з цих компаній заробляють рекламні доходи, тому вони зацікавлені у тому, що ви використовуєте свої додатки для якомога довше. Подумайте компанії, такі як Facebook, Twitter або Buzzfeed. Це компанії, які вирощують дохід в прямій пропорції зростання інтересу своїх користувачів. Проблема полягає в тому, що отримання і утримання нашої уваги є неймовірно простим завданням, і ці компанії змогли взяти повний контроль.
Подумайте про це. Можливо, що пристрій з доступом до Інтернету знаходиться в кишені або в будь-який момент досягається. Цей пристрій має можливість зробити звуки або вібрувати, попереджаючи вас, що щось важливе або відносно вас відбулося. Пристрій завжди готовий йти, дозволяючи швидко перетворювати його на сайті, ознайомитися з інформацією і відключити її при необхідності або при бажанні. Крім того, є компанії, які фінансово зацікавлені у тому, що ви взаємодієте з вашим пристроєм протягом тривалого часу, і що ваші очі бачать якомога більше оголошень. Чи є це не дивно, що ми стали суспільством, захопленим нашими телефонами?
Я впевнений, що саме тому дорогоцінні телефони клітин — джерело інформації яскраве та швидке розваги — стали більш цікавими, ніж реальне життя. Чому ставити 30 секунди переважання, коли ви можете витягти свій телефон і сміятися на веселому gif? Ми перетворилися в суспільство інтернет-провайдерів, які постійно вимагають розваг з телефонів замість того, щоб насолоджуватися реальними людьми і реальним життям.
Я думаю, що розчин до проблеми складається з двох частин. Найперший Якщо ви визнаєте себе в тому, що я говорю, подумайте про те, як ви використовуєте інтернет і ваш телефон. Далі ви підбираєте свій телефон, подумайте про те, що це зроблено. Чи справді достатньо відволікатися від того, що ви збираєтесь на тебе?
Я спробую переконувати своїх друзів, щоб покласти свої телефони, поки я навколо. Кілька тижнів тому на вечірці я відійшов і відключив всі телефони, кажучи, що ми будемо мати хороший час один з одним, не з "моро телефонів". В першу чергу, мій явний неприємний анестезію приніс всіх. Але в кінці вечора кілька людей приїхали до мене і сказали, що вони не зможуть насолоджуватися вечору на найсвіжіші, постійно відволікалися за допомогою телефонного дзвінка в кишені. До речі, кожен на цій компанії був моїм близькими друзями, тому моя поведінка не зашкодувала їх. Якщо ви хочете повторити це, переконайтеся, що людина не завадить вас після такої хитрості!
Якщо ви шукаєте менш агресивний спосіб відокремити когось з телефону, спробуйте гру телефону. Далі ви в кафе з друзями, складіть телефони вниз по одному в центрі столу. Перша людина, щоб витягти телефон з вежі, оплачує всім. Це весело і ненав'язливо, і ніхто не подумав, що ви носила.
Якщо ви не вірите мене, спробуйте це самостійно. Увімкніть свій телефон на годину, за добу, незалежно від того, що (особа повністю вимкнена) і намагайтеся повністю зосередитися на оточуючих, друзів і бізнесу. На жаль, ви знайдете більше значення в цьому режимі, ніж який телефон повинен запропонувати. І разом ми зробимо це світ краще місце, один темний екран після іншого.
Джерело: habrahabr.ru/post/205344/