Від узбережжя Перської затоки на невеликому острові можна побачити вітрила. А ви не згадуєте, що насправді це унікальний і розкішний готель Burj Al Arab. Цей розкішний будинок вже встановив всі рекорди і викликало захоплення мільйонів туристів. Під катоком ми побачимо основні визначні пам'ятки: стильний і футуристичний ліфт (картований) і ресторан, в якому ваші страви посипаються справжнім золотом.
Скляний панорамний ліфт ковзає вздовж моря обличчя відомого «Дубай вітрила» Бурдж Аль Араби, Золота зала та Футуристичний коридор Матрикс Це ресторан SkyView, який вражає зовні і бере мозок зсередини. 200 м над рівнем моря або 27 поверхом готелю. Я люблю види ресторанів і барів, є види Перської затоки протягом дня або вогні Бурдж Халіфа вночі. Стекло шампанське в барі з цим видом - це Дубай! Одне з місць, що передає настрій міста, є високотехнологічним і стильним.
Це те, що вона виглядає як з моря:
На 27-му рівні знаходиться окремий панорамний ліфт. Зали:
Вхід до матриці необхідно зробити з золота! Це Burj Al Arab :
Увечері в ресторані працює клуб і половина.
342462.
У клубі бармен приходить і просить, "Що ваш настрій сьогодні?" і, на підставі відповіді, радить коктейль:
Єдиним недоліком є те, що неможливо фотографувати місто, скло дуже яскраво.
Готель Jumeirah Beach:
І про їжу:
У готелі є золоті позиції. Наприклад, це золотий суп. Суп смакує як суп, і офіціантка посипає золотом до подачі. Звісно, вартість таких засобів в рази.
Вікіпедія пояснює, що офіціанти не змогли пояснити мені: золото лист є найтоншим (зазвичай близько 100 нм) аркушами золота, які зазвичай використовуються для декоративних цілей. З чистого золота, що використовується при виготовленні листків, біологічно інертних і (за рахунок її екстремальної м'якості) нездатних формувати ріжучі краї навіть при такій невеликій товщині, золотий лист також широко використовується для прикраси різних продуктів і навіть має власний харчовий добавка - E175.
Що таке ресторан:
Малінат Джумейра Готель на лівому, а праворуч на фоні, Dubai Marina District. Я пішов там, і я покажу вам деякі фотографії незабаром :
Palm Jumairah - штучні острови у вигляді пальмового дерева, у верхній частині готелю Atlantis:
Вид на місто і Бурдж Халіфа:
Якщо ви знаходитесь в Дубаї, ви обов'язково повинні перевірити його. Варто.
Практична інформація:
Вартість: Середній рахунок для вечері з спиртом становить близько 150-200 доларів на людину в ресторані.
У барі вартість коктейлю середня від $ 20-30.
р.
Джерело: alexcheban.livejournal.com