Акт співвласника

Відомий телеведучий Melissa Buckman опублікував на Facebook фотографію льон вона загинув.
Вбити лев – це найактуальніші речі, які можна зробити. Ця фотографія супроводжувала коментар: Великий день для полювання в Південній Африці. Відстеження від 60 метрів це красиве лев. Що таке веселка!

Ліон Мелісс вбився в офіційному ігровому парку в Південній Африці, тому технічно, полювання було абсолютно законним.
Але тепер давайте подивимося на це полювання з іншого боку.
Хлопець з відомого порталу 9gag.com опублікував свої фотографії і пояснив, чому мисливські леви є жорстоким і водночас приступним заняттям.
Так що місяць тому цей хлопець провів кілька днів з lion експертами Derek і Beverly Joubert в Ботсвана.

доб.

До 30-ти років виготовляли понад 25 фільмів для National Geographic.

«Коли Мелісса Buckman розмістила фото, я був дуже розгублений, так як є пара зазорів в її історії полювання», - розповідає Дерек Йоберт. Перш за все, «відстеження» лева означає, що у вас є провідник, який забирає вас у великому ванілі до савна.

Ім'я керівництва - Джеймс.
Ви знайдете буффало.

Вони не повинні бути рум'яними, але леви зазвичай залишаються поруч з тваринами, які вони полюють.
Але лев сидить в тіні - розслабляє.

Тепер трохи про леви:
1) Леви є великими котами і поведінкою таким же чином.
2) По-перше, вони сидять або сплять цілодобово.
(3) Леви не піклуються про вашу присутність. Вони дивляться вас в складі великого ванну, який ви прийшли.

У той момент, коли леви просто ходили до нашого ванну і кладуть в його тіні.

Ось наш пост герой :
А лев ходить поруч з хлопцем.

Тексти пісень, а це означає: Я буквально крок від лева гордість.

Натюрморт. Вони навіть не рухаються.

Я повинен почати двигун, щоб перемішувати їх трохи.
Чи знаєте ви, як важко, щоб вижити лев?

Як ви можете бачити, лев спробував втекти нас. Так він почав працювати, він перейшов на іншу сторону:

Джерело: dimka-jd.livejournal.com