Йди, скажімо, з'ясуйте...

Ніч, тихий, сплячий з дружиною. Ми прокидаємо гучне звучання. Ніч, тихий, сплячий з дружиною. Ми прокидаємо гучне звучання. Вони не знали, що це було, але вони обидва болять. Увімкніть, вимикайте, ввімкніть. Природно, моя дружина витягнула мене з ліжка - піти, вони кажуть, сортувати її. Я похилого будинку. Все було тихим, все було на місці будинку, нічого не впав. Осінь дупа.

Через два години, в той же час я почув шуму чітко і знав, де він прийшов. Мій сексуальний матусі Я пішов в наступну кімнату для розвідувальних робіт - шум був звідти. Я чекав. Все знову. Так само, як я був про те, щоб залишити номер, я відчував когось зірки на мене. Я дивився повільно, але ніхто не був. Я відчував холод на ногах, подумав вікно відкритою, варто закрити його. Я прийшов, підтягнувши задні штори і стрибнув до стелі і кричав!

Стара жінка дивилася на мене з вулиці з великими білих очей. Вона виглядала як якщо вона загинула два місяці тому. Моя дружина кричить в кімнаті і називається мені. Я не пам'ятаю літати з кімнати і дрочити до дружини, намагаючись пояснити її те, що я бачив там. Вона лопається в сльози зі страхом, я намагаюся заспокоїти її вниз, але я також в паніці.

Через десять хвилин ми заспокоїлися. Я пішов знову, взявши молоток з мене. Він ходив біля будинку, стояв за парканом, нервово копчений, весь чилі (до речі, зима). Я пішов до дружини, і ми сіли, і моя дружина запитала мене, якщо я знайшов будь-які сліди. На мене не було жодного сліду під вікном, де вона була стояча, і там були снігопади до коліна. Щоб переконатися, що ми пішли шукати вікно, але нічого не знайшли. Я був перплексований, моя дружина знову в сльозах - Я ледь відродив її. Вже вранці.

Ми трохи прокинулися протягом дня, тому що ми не можемо отримати достатньо сну. А потім знову ніч, ми не спати, сидячи на телевізорі, все добре. І раптом вогні виходять в будинок. Я пішов бачити трафік, але все було добре. Я приходжу в приміщення. Дружина сидить на диван. Я розповів про свій трафік був дрібним, тому я пішов на кухню для ліхтаря і свічки. Я пішов на кухню і побігла в дружину, яка шукала свічки. Я був зміщений. Я не сказала її - Я стояча, я думаю, що робити, тому що я чітко бачив її в кімнаті, хоча немає світла, і вона тут ...

р.

Я отримав ліхтарик і отримував свічки і переходив в вітальню. Я йду, що ніхто не є, тому що якщо жінка бачить когось, вона може померти, тому що її серце хворе. Немає на дивані. Ми просто кладемо свічки, коли запалені вогні. Ми подарували нашим урядам своє слово і приступили до сну. Але я побачила щось, і я не спав. У мене є думка про все це, і я почав дивувати, чому ми отримали цей будинок так дешево: колишні власники знали, але не сказали нам, що це сталося тут. Я лежав там довгий час і не помітив, як я впав дупа.

Я віддаю від страшного холоду. Моя дружина зіпсувала її назад до мене. Я покрила її ще однією ковдрою і вирушила на кухню для диму. Тоді моя дружина прийшла до моєї кухні і попросила мені, чому я забрав її в вітальню на дивані, так як вона була спати зі мною в нашій спальні. Я сказав, що я не зробив цього, і що я особисто покрили її в спальні недавно з ковдрою. Ми були дуже несподіваними і пішли в спальню, щоб перевірити, що я приховав там, був дивний і смішний з цього непорозуміння.

Я відкрив двері спальні, моя дружина була за мною, і, oh мій Бог, там був цей жахливий будинок на ліжку. Ми захищали відляку і зламали в вітальню, перетворилися на вогні і почали викликати поліцію. Повідомляємо нам, що ми повинні пити менше. Хістерія вирушила на тривалий час. Я в кінцевому підсумку назвав пару моїх друзів і пояснив всю ситуацію до них. Не знайдено нічого. Моя дружина категорично сказали мені, що вона не була в цьому будинку більше, і пішли жити з матір'ю, поки я не зустрілася з цим поганим.

Я назвав колишніх власників будинку і попросив їх, якщо вони сказали, що вони не знали нічого, але було тривожно у голосі і я зрозумів, що вони лежали. Як виявилося пізніше, вони занадто були жертвами в цьому будинку, як ми, але не могли нічого зробити і продали нам цей будинок дешевше. Будинок не має хорошого минулого...

р.

На наступний день я назвав священика, щоб освятити наш будинок. Коли він приїхав, він сказав від дверцята, що будинок був нечистим, він був важко бути тут, і порадив мені рухатися. Я, в свою чергу, раджу йому зробити свою роботу, щоб я не мав ніяких скарг проти нього пізніше. Він санктифікований будинок, я оплачував його і ми сказали Я заспокоївся трохи. Я не хочу перевірити результат, але є невеликий вибір.

І знову вночі. Я був тільки зараз. Я купив себе спиртом, тому що я знав, що я не спати. Насолоджуйтеся тихим вечіром. Я закохався після шостої пляшки пива. Я прокинувся, тому що я хотів піти в ванну. В туалеті я почув збиток на двері і подумав, що моя дружина пропущена мені. Але я радію рано...

Як я підійшов двері, шукав в оці. З дружиною, але вона була дивною: її обличчя було як скло, заморожене. Я відкрив, радісно, почав запитати, чому я змінив мій розум, що я отримав, до якого вона відповіла мене не з голосом: «Я пішов до сну». Я думав, що вона була холодною. Я не пам'ятаю падати. Вранку з телефону зателефонуйте, зателефонуйте, а потім дружину запитали, як це було. Я нічого не розумію і запитав перше питання, що прийшли до мого розуму: «Чи ти?» Вона сказала мені, що моя мама мала.

Я майже отримав сірий. Я не виглядав в кімнаті, я не пам'ятаю, якщо я відкрив двері або так його виконувала. Я побігла з дому, припинила ловити дихання і зрозуміти, що сталося, і стара сіро-волосатий жінка виглядала на мене з вікна знову, але цей раз я був поза. Я зрозумів, що я повернувся в будинок останню ніч після освячення. Не було ніяких сумнівів у моєму розумі, що це було привидом, і я не мав наміру повернутися туди.

Так що я свідків невиправданого явища. Ми продали будинок про ту ж ціну, яку ми купили. Через півроку будинок спалив з родиною, що живе в ній. Їхні тіла були знайдені в шафі. Я можу здогадати, що вони не поділяють будинок. Я відчую про свою смерть, але я намагаюся приховати її за маскою байдужості.

457308

Джерело: ribalych.ru