Музей цистерни

Автор пише: У Мюнстері, сестра дружини Ганна переїхала цього року до чоловіка, який служив медсестри в Бундсеврському танковому школі протягом восьми років. Башті, які ми хотіли б піти на свій сервіс, і Башті пропонують піти в музей місцевого резервуара. "Я там музей танку в цьому отворі?" Я впав в полум'я. І, як виходить, не мала. На сьогоднішній день представлена історія німецьких бронетехнік з першого танку. Як людина, яка виросла в Радянському Союзі, яка перемогла нац Німеччині, я знайшов її важко здивувати або захопивши техніку «неми», але виявилося набагато простіше. Незважаючи на те, що у мене було трохи сплутаності, стоячи перед німецькою «Тигром», цей броньований блок виглядає дуже неоднорідним, а гранат не під рукою. Ввічлива пам'ять всім, хто стояв на шляху цих монстрів.

Тигр поруч з T-34.

Всі відомості про музей німецькою мовою, тому Апостол повинен дізнатися щось шляхом перекопування через Інтернет. Після фото бака, мотоцикла або іншого транспорту, є фото пластини з TTX і інформація знову на німецькій мові. Я покажу вам все, що я бачив, хоча це над сто фотографіями. Тільки техніка, немає котів або дітей, мінімальний текст. Є одна овець в камуфляж.

Зовні музей.

р.

1899075

Пальто пантера наліво.

Р

Три вуличні експонати. Самохідна артилерія, знищувач резервуарів.

Габаритний зображення

Німецький головний бойовий танк 60-х «Леопард».

Бойовий розвідувальний автомобіль "Линкс".

Ось овець. Регіон відомий своєю овецькою землеробством.

У музеї можна знайти лише там. Я не можу стояти, коли люди носять шоломи, як це на мотоциклах.

Сталевий шолом Адріан M15 Першого Всесвітнього сезону війни з російським гербом епохи Романова.

Одна виставка була присвячена військовим іграх. Морська битва, ви знаєте.

Бак змонтований з дизайнера.

р.

TICK-TAK для свіжого дихання, і TAC-TAK є тактичною грою.

- відео

Синій проти. Червоні війни гра була випущена в 1933-1942 роках.

р.

Броня середньовічного походу (1630) і лицар (1550).

Три величезні зали під дахом заповнюють танки та бронетехніки.

р.

Перший виробничий танк Німецької імперії А7В, виробляв 20 примірників у 1917-1918 рр.

р.

Ви можете подивитися всередині бака. До 23 осіб.

Компанії, що беруть участь у будівництві першого бака.

прототип світлового бака ЛК II з гарматою, який не встановив у виробництво через закінчення Першої світової війни.

Броньований автомобіль для міських поліцейських дій на початку 20-х років минулого століття.

Закупівля

Для розвідувальних робіт, перевезення персоналу та різних вантажів та евакуації поранених використовуються важкі армійські мотоцикли Zundapp KS 750 з високою місцевості та маневреністю.

Габаритний зображення

Хайнц Гудеріан, представник танкової будівлі в Німеччині та світового танкового сервісу, та його форма.

р.

емблема німецьких танкових військ (куратура з перехрещеними кісточками, т.зв. «Заслужений голова»).

Чеський світловий танк з Другої світової війни.

71

У СРСР у 1940 році був визнаний німецьким середнім танком Другої світової війни.

р.

Бокс.

Один на одному з тигром. Німецький важкий танк. Вартість виробництва одного бака Tiger I — понад 800,000 знаків (згідно з німецькою сторінкою Вікіпедії — 300,000 знаків), двічі вартість будь-якого бака цього часу. Ця копія збирається з різних частин пошкоджених машин. Залишилося всього 6 таких танків.

Простеж удару оболонки.

Зірка на броню набагато приємніше бачити, ніж хрест. Легендарний радянський середній танк Т-34. У зв’язку з поєднанням своїх бойових якостей Т-34 було визнано багатьма експертами та військовими експертами як один з кращих танків Другої світової війни. Під час створення радянських дизайнерів вдалося знайти оптимальне співвідношення між основною бойовою, тактичною, балістичною, оперативною та технологічною характеристиками.

3250Р. 3700Р.

Пантер. Вони і тигр набагато більше, ніж наш T-34, але наші виграли в будь-який час.

Пантер має 4 хвости.

Ще один німецький середній танк, найбільш масивний танк Panzerwaffe.

р.

У разі ручної роботи.

Найпопулярніші мотоцикли в німецькій армії.

Операція Citadel - це наступна частина німецької сторони в битві з Курськ, одна з ключових битв у світовій війні II. І заготівляла голята самохідна шахта, запакована вибухонебезпечними речовинами і керованими відстаней, була призначена для знищення танків, щільних утворень і знищених будівель.

, Україна

Призначання німецьких танкових підрозділів у Другій світовій війні.

Поплаваючий привідний автомобіль з високим перехресним військовим призначенням. Volkswagen.

Гвинт.

Р

Легка антитанкова самохідна артилерія (САУ). Один з небагатьох експонатів з інформацією англійською мовою.

Штани на основі важкого SPG, знищувач бака.

р.

Ще один важкий протитанковий СПГ на основі середньої ємності.

Трохи інформації англійською мовою.

Велика колекція періоскопів бака.

Р

Шерман був американський середній танк від Другої світової війни.

Кількість висить, і немає інформації на них в будь-якому місці. Ймовірно еволюція танкових шоломів / шоломів.

Джерело: prachkovskiy.livejournal.com