1388
Музей цистерни
Автор пише: У Мюнстері, сестра дружини Ганна переїхала цього року до чоловіка, який служив медсестри в Бундсеврському танковому школі протягом восьми років. Башті, які ми хотіли б піти на свій сервіс, і Башті пропонують піти в музей місцевого резервуара. "Я там музей танку в цьому отворі?" Я впав в полум'я. І, як виходить, не мала. На сьогоднішній день представлена історія німецьких бронетехнік з першого танку. Як людина, яка виросла в Радянському Союзі, яка перемогла нац Німеччині, я знайшов її важко здивувати або захопивши техніку «неми», але виявилося набагато простіше. Незважаючи на те, що у мене було трохи сплутаності, стоячи перед німецькою «Тигром», цей броньований блок виглядає дуже неоднорідним, а гранат не під рукою. Ввічлива пам'ять всім, хто стояв на шляху цих монстрів.
Тигр поруч з T-34.
Всі відомості про музей німецькою мовою, тому Апостол повинен дізнатися щось шляхом перекопування через Інтернет. Після фото бака, мотоцикла або іншого транспорту, є фото пластини з TTX і інформація знову на німецькій мові. Я покажу вам все, що я бачив, хоча це над сто фотографіями. Тільки техніка, немає котів або дітей, мінімальний текст. Є одна овець в камуфляж.
Зовні музей.
р.
1899075
Пальто пантера наліво.
Р
Три вуличні експонати. Самохідна артилерія, знищувач резервуарів.
Габаритний зображення
Німецький головний бойовий танк 60-х «Леопард».
Бойовий розвідувальний автомобіль "Линкс".
Ось овець. Регіон відомий своєю овецькою землеробством.
У музеї можна знайти лише там. Я не можу стояти, коли люди носять шоломи, як це на мотоциклах.
Сталевий шолом Адріан M15 Першого Всесвітнього сезону війни з російським гербом епохи Романова.
Одна виставка була присвячена військовим іграх. Морська битва, ви знаєте.
Бак змонтований з дизайнера.
р.
TICK-TAK для свіжого дихання, і TAC-TAK є тактичною грою.
- відео
Синій проти. Червоні війни гра була випущена в 1933-1942 роках.
р.
Броня середньовічного походу (1630) і лицар (1550).
Три величезні зали під дахом заповнюють танки та бронетехніки.
р.
Перший виробничий танк Німецької імперії А7В, виробляв 20 примірників у 1917-1918 рр.
р.
Ви можете подивитися всередині бака. До 23 осіб.
Компанії, що беруть участь у будівництві першого бака.
прототип світлового бака ЛК II з гарматою, який не встановив у виробництво через закінчення Першої світової війни.
Броньований автомобіль для міських поліцейських дій на початку 20-х років минулого століття.
Закупівля
Для розвідувальних робіт, перевезення персоналу та різних вантажів та евакуації поранених використовуються важкі армійські мотоцикли Zundapp KS 750 з високою місцевості та маневреністю.
Габаритний зображення
Хайнц Гудеріан, представник танкової будівлі в Німеччині та світового танкового сервісу, та його форма.
р.
емблема німецьких танкових військ (куратура з перехрещеними кісточками, т.зв. «Заслужений голова»).
Чеський світловий танк з Другої світової війни.
71
У СРСР у 1940 році був визнаний німецьким середнім танком Другої світової війни.
р.
Бокс.
Один на одному з тигром. Німецький важкий танк. Вартість виробництва одного бака Tiger I — понад 800,000 знаків (згідно з німецькою сторінкою Вікіпедії — 300,000 знаків), двічі вартість будь-якого бака цього часу. Ця копія збирається з різних частин пошкоджених машин. Залишилося всього 6 таких танків.
Простеж удару оболонки.
Зірка на броню набагато приємніше бачити, ніж хрест. Легендарний радянський середній танк Т-34. У зв’язку з поєднанням своїх бойових якостей Т-34 було визнано багатьма експертами та військовими експертами як один з кращих танків Другої світової війни. Під час створення радянських дизайнерів вдалося знайти оптимальне співвідношення між основною бойовою, тактичною, балістичною, оперативною та технологічною характеристиками.
3250Р. 3700Р.
Пантер. Вони і тигр набагато більше, ніж наш T-34, але наші виграли в будь-який час.
Пантер має 4 хвости.
Ще один німецький середній танк, найбільш масивний танк Panzerwaffe.
р.
У разі ручної роботи.
Найпопулярніші мотоцикли в німецькій армії.
Операція Citadel - це наступна частина німецької сторони в битві з Курськ, одна з ключових битв у світовій війні II. І заготівляла голята самохідна шахта, запакована вибухонебезпечними речовинами і керованими відстаней, була призначена для знищення танків, щільних утворень і знищених будівель.
, Україна
Призначання німецьких танкових підрозділів у Другій світовій війні.
Поплаваючий привідний автомобіль з високим перехресним військовим призначенням. Volkswagen.
Гвинт.
Р
Легка антитанкова самохідна артилерія (САУ). Один з небагатьох експонатів з інформацією англійською мовою.
Штани на основі важкого SPG, знищувач бака.
р.
Ще один важкий протитанковий СПГ на основі середньої ємності.
Трохи інформації англійською мовою.
Велика колекція періоскопів бака.
Р
Шерман був американський середній танк від Другої світової війни.
Кількість висить, і немає інформації на них в будь-якому місці. Ймовірно еволюція танкових шоломів / шоломів.
Джерело: prachkovskiy.livejournal.com
Тигр поруч з T-34.

Всі відомості про музей німецькою мовою, тому Апостол повинен дізнатися щось шляхом перекопування через Інтернет. Після фото бака, мотоцикла або іншого транспорту, є фото пластини з TTX і інформація знову на німецькій мові. Я покажу вам все, що я бачив, хоча це над сто фотографіями. Тільки техніка, немає котів або дітей, мінімальний текст. Є одна овець в камуфляж.
Зовні музей.

1899075
Пальто пантера наліво.

Три вуличні експонати. Самохідна артилерія, знищувач резервуарів.

Німецький головний бойовий танк 60-х «Леопард».

Бойовий розвідувальний автомобіль "Линкс".

Ось овець. Регіон відомий своєю овецькою землеробством.

У музеї можна знайти лише там. Я не можу стояти, коли люди носять шоломи, як це на мотоциклах.

Сталевий шолом Адріан M15 Першого Всесвітнього сезону війни з російським гербом епохи Романова.

Одна виставка була присвячена військовим іграх. Морська битва, ви знаєте.

Бак змонтований з дизайнера.

TICK-TAK для свіжого дихання, і TAC-TAK є тактичною грою.

Синій проти. Червоні війни гра була випущена в 1933-1942 роках.

Броня середньовічного походу (1630) і лицар (1550).

Три величезні зали під дахом заповнюють танки та бронетехніки.

Перший виробничий танк Німецької імперії А7В, виробляв 20 примірників у 1917-1918 рр.

Ви можете подивитися всередині бака. До 23 осіб.

Компанії, що беруть участь у будівництві першого бака.

прототип світлового бака ЛК II з гарматою, який не встановив у виробництво через закінчення Першої світової війни.

Броньований автомобіль для міських поліцейських дій на початку 20-х років минулого століття.

Закупівля

Для розвідувальних робіт, перевезення персоналу та різних вантажів та евакуації поранених використовуються важкі армійські мотоцикли Zundapp KS 750 з високою місцевості та маневреністю.

Хайнц Гудеріан, представник танкової будівлі в Німеччині та світового танкового сервісу, та його форма.

емблема німецьких танкових військ (куратура з перехрещеними кісточками, т.зв. «Заслужений голова»).

Чеський світловий танк з Другої світової війни.

У СРСР у 1940 році був визнаний німецьким середнім танком Другої світової війни.

Бокс.

Один на одному з тигром. Німецький важкий танк. Вартість виробництва одного бака Tiger I — понад 800,000 знаків (згідно з німецькою сторінкою Вікіпедії — 300,000 знаків), двічі вартість будь-якого бака цього часу. Ця копія збирається з різних частин пошкоджених машин. Залишилося всього 6 таких танків.

Простеж удару оболонки.

Зірка на броню набагато приємніше бачити, ніж хрест. Легендарний радянський середній танк Т-34. У зв’язку з поєднанням своїх бойових якостей Т-34 було визнано багатьма експертами та військовими експертами як один з кращих танків Другої світової війни. Під час створення радянських дизайнерів вдалося знайти оптимальне співвідношення між основною бойовою, тактичною, балістичною, оперативною та технологічною характеристиками.

3250Р. 3700Р.
Пантер. Вони і тигр набагато більше, ніж наш T-34, але наші виграли в будь-який час.

Пантер має 4 хвости.

Ще один німецький середній танк, найбільш масивний танк Panzerwaffe.

У разі ручної роботи.

Найпопулярніші мотоцикли в німецькій армії.

Операція Citadel - це наступна частина німецької сторони в битві з Курськ, одна з ключових битв у світовій війні II. І заготівляла голята самохідна шахта, запакована вибухонебезпечними речовинами і керованими відстаней, була призначена для знищення танків, щільних утворень і знищених будівель.

Призначання німецьких танкових підрозділів у Другій світовій війні.

Поплаваючий привідний автомобіль з високим перехресним військовим призначенням. Volkswagen.

Гвинт.

Легка антитанкова самохідна артилерія (САУ). Один з небагатьох експонатів з інформацією англійською мовою.

Штани на основі важкого SPG, знищувач бака.

Ще один важкий протитанковий СПГ на основі середньої ємності.

Трохи інформації англійською мовою.

Велика колекція періоскопів бака.

Шерман був американський середній танк від Другої світової війни.

Кількість висить, і немає інформації на них в будь-якому місці. Ймовірно еволюція танкових шоломів / шоломів.

Джерело: prachkovskiy.livejournal.com