Камео

Камео, епізодична роль, входить до декількох типів. Перший властивий культовим режисерам – поява себе в певній незначній ролі в фільмі. Данелія, Михалков, Меншов, Рязанов, Гайдай.
Коментарі до Peter Lovygin. 1.День мене раптом дивився фільм «Дієрей Мост Джонс» – з усього фільму, найпривабливіші події в епізоді індійського письменника Сальман Рушді як індійський письменник Сальман Рушді. Я люблю його дуже багато.

Камео р.

2,2 км І я був повністю завантажений в диких... Що ми будемо говорити про сьогодні.

один з найвідоміших каменосів - Ельдар Рязанов як один з найвідоміших кам'янистих Женья Лукашин в "Залізо Фати"

Камео доб. Камео

3. У Рибажанські вершники майже кожен фільм. Ось "Промісне небо":

Камео

Danelia cameo є ще більшим - він з'являється практично в кожній плівці, але не маючи габаритних розмірів, залишається практично непомітним. Потрібно знати Данелію в «Аутумному Марафоні», «Не поспішайте», «Я ходжу в Москві», в «Паспорті».

Danelia як Crew Commander в Mimino

Камео , Україна

4. Гаїді в ролі «Поділіть весь список, вогонь!»

Камео

5. Умань Гаїді як освітлювач Якіна

Камео

6. Жнівень Микита Міхалков, себе є великим актором, граючи багато ролей не тільки в своїх фільмах, але і в його дискаїні, щоб з'явитися в епізоді - наприклад, відігравала невелику роль офіціанта в Родна.
Михалков грає кінорежисер у «Мріях та реальність»

Камео

7. Про нас Меншов на пікнік "Москва не вірить у сльози"

Камео

8. У Сам режисер каже, що він зірвав, тому що він не міг знайти додаткових для пікніки сцени: І тут я був — Я доводився до себе, на якомусь капелюх кладеться, шкіряне пальто і було в рамці. І я помітив, що це був талісман.

... і в "Любов і голубці"

Камео Р

9. з кіно нуль можна відзначити, наприклад, поява Петра Бушлова як одного з бандитів в його «Бомер»

Камео

10. Так, режисери часто не мають ніяких акторських навичок, але це також поширене, щоб побачити камуфляж, коли знаменита людина грає роль камеолі. Роль є епізодичною, але непомітно проходячи через весь фільм.
Так, "Хелло!" Чи святкують вони тут? в кадрі фільму «Брати» В'ячеслав Бутусов з'являється.

Камео р.

11. Тоді з іншої сторони історії з'явився він і Настя.

Камео

12.В "Ассе" Соловйов Цой грає себе - приходить на роботу, а потім йде на сцені. Це камедь.

Камео

13.00 р.

Камео

14. Заповнений камерою «Брати 2») ... так як «Салтикова крута! ... Приховати її?

Камео

15.00 р. Ще одним прикладом масового камео є виробництво квартета I, День виборів та радіо.
У більшості випадків, звичайно, з анекдотичним скручуванням:

Камео

16 мар

Камео

17.00 р. Дуже великий фанат епізодичних ролей Майк Тайсон. Як звичайно, це роль себе.

... в Crocodile Dundee

Камео

18 років

Камео

19.У 1993 р. в кінофільмі «Дар, так близько» німецького режисера Вім Вендерс, Михайло Горбачов провів невелику роль. У Американській комедії «Ме, Ме та Ірене Знову» відіграли роль у спортивному костюмі тенісиста Анна Крунікова. Бокер Ніколай Валентинович дебютував у німецькій комедії «Сім Дварфс Closely в одному лісі». За десять годин, після чого важка вага заявила, що з точки зору енергетичних витрат, це еквівалентно дванадцяти раундів в кільце.

Відомий приклад від культового радянського фільму «Москва не вірить у сльози»

Моктуновская роль Смоктуновського та інших акторів того часу в ролі себе. Хоча поточне покоління тільки Смоктуновський і навчається.

У 1974 році директор Георгія Данила запрошувала до комплекту комедії «Афонія». Музиканти відіграли пісню «Сонячний острів» і отримали плату 40 рублів. У Радянському офісі вело Андрій Макаревич не прослужився - ступеню за участю групи вирізати з кіно вентиляторів «Час машини».

Ну і деякі такі приклади попросять в голову – переважно з вітчизняного кіно, рідше з Західної кінотеатру. Що ще можна пам'ятати?

784.93 км

Джерело: lovigin.livejournal.com