Працівник McDonald's

Колишній співробітник одного з ресторанів McDonald’s анонімно розповів про тверду роботу, крадіжку огірків та життєвих хаків, які кожен відвідувач повинен використовувати. McDonald's - це місце, де люди кажуть, що єдина причина пропустити роботу - смерть. У будь-якому іншому стані, ваш тулуб повинен бути в ресторані, і коли я відхилявся від того, що глибока кришка має температуру 52 градусів, я не ходив додому пізніше, але лежав на дивані. Ні. Це одна з найдовших робочих місць мого життя. Я мовчало зробив те, що сказав, але тепер я розумію, що умови, в яких я був нелюдним.

Нові колеги

Кожен поселенець чекає невелика практика: ви ведете навколо ресторану, розкажте і покажете те, що є де і що призначене для. З перших днів вони видають форму, яка, здається, повинна бути призначена для того, щоб ви відчували себе нічого. Це незручно, безформні і рідко поставляються по всій площі. Товсті джинси без кишенень, сорочки та шапки. Це жахливе, але дивно, що посилює командний дух і твердість.

Не вистачає часу для спілкування з «парою», а також конкурентним духом, разом з дикою втомою, збиває залишки бажання спілкуватися. Команда ресторану складається з двох груп - новоприбулих і задніх. З тих, хто прийшов до роботи одночасно, як мені або пізніше в момент мій звільнення, ніхто не пішов. Коефіцієнти катастрофічного обороту з консистенцією додатків. Студенти та студенти проходять протягом декількох місяців. Постійні працівники часто старші люди. Вони не хочуть кинути будь-який шлях.

Прибирання

Всі новачки починаються в тренажерному залі, працюючи там різак пустоти. Ви ніколи не стоять ще: промийте підлогу, протріть стіл, зберіть і вийняти сміття, повторіть. Дощ і променя, що не дощ або сніг завтра, тому що він приходить.

Реальна небезпека представлена пресом для сміття, що перетворює неможливі пакети на дрібні очищені цегли

Найгірше про цю позицію було очищення туалету. І я не говорю про туалетні журнали. Як 16-річна дівчина, я повинен піти в чоловічу кімнату щодня, щоб перевірити, що все нормально. Це право на в'їзд увінча. Він був жахливим, розмазуючим і страшним. Я намагався чекати всіх, щоб вийти, візьміть швидкий peek. Але є завжди люди. Хоча це, ймовірно, важче для хлопчика, тому що я єдиний, хто тут в'язав, і його леді може зігріти гаманець. І він вже втомився, бідний, внизтроден, в акне.

Незважаючи на те, що реальна небезпека в цій позиції, ймовірно, тільки сміттєвий прес, який перетворює величезні пакети в невеликі стежки цегли. Але якщо ви робите все акуратно, нічого не станеться. Найнебезпечніше місце для кухні.

, Україна

Кухонна робота

Вчимося на кухні починається з приготування картоплі, найяскравіша робота в світі. Заморожені заморожені картоплі, змащені вершковим маслом, запечені таймери. Насосований в одній палі, засолений, упакований в мішки. Це простий і простий. Тільки це картопля живе не більше 3-5 хвилин. Тоді він стає «нестандартом», який повинен відкинутися. Гроші від вас за порції, приготовані до часу, не списуються, але вони не завадять голову. Крім того, з великим струмом необхідно покласти, другий видалений, третій пакетований одночасно. Не можна обпекти маслом в 200-300 градусах тут. Влітку на такому дикому темпі нічого не варто втратити свідомість. Тому новачки бояться згорнути в ват олії. Я колись майже впав, але я захопився в останні хвилини і захопив край, і одна дівчина не встигла і викопувала безпосередньо. Паління для життя. Але в цьому положенні можна спокійно їсти до скидання.

У положенні «Мат» є людина, яка робить бургерів. Він обсмажує котлети, кладуть бункери в тостері, а потім кладуть все разом. Стандартні бургери варені «людом на невеликому м’ясі» – вони постійно викручуються. Більші брендовані бургери також виготовляються за режимом, але не так активно. Вони збираються «людом на великому м'ясі», який готує великі лавки. Не всі знають, що бургери приходять з вершини вниз. Спочатку кладемо капелюх, потім соус, салат, помідор, сир, шпаклівку і накрийте нижню «пляшку». А потім вони перетворюють її.

BIN - це гаряча залізна шафа з бургерів, що стоїть за касірів. Людина, яка веде це сьогодні є головою кухні. Він пакує бургерів, дивує таймери своєї свіжості і розповідає, хто, що і скільки обсмажити. По суті, він може переставляти ці таймери, якщо він бачить, що час бургера працює, і він не хоче його писати. Так для стеблових котлет і мокрих бункерів, все завдяки йому.

BOP - це ще один глибокий фрієр, який використовується для всіх, крім картоплі: риби, курки, сирні кулі, торти. Тут, крім макикену і філе-о-риби, рулони розкочуються. Все це зроблено для замовлення. Якщо ви чули звук ICQ на Mac, це просто сигнал для того, щоб сказати, що це час для роботи.

Також є положення нічного працівника – чистить кухню. Чистка гриль, зміна масла, поповнення витрат в машинах. Відвідувачі не перетинаються з ними, і тільки хлопці приписуються до цієї роботи.

касіри

Робота в ящику однотонна і після пологів в залі і на кухні навіть притапами. Ви граєте на одному скрипті, повторюючи фрази, які ви навчилися. Коли картопля завершена, касіра, підбираючи наступну порцію, поїдає на всю кухню: «Вільїна карта!» - і майстер картоплі повинен поцікавитися ним у відповідь: «Подаруйте вам, rustic card!»

Комунікація з гостями тут не тільки вітається, але просто неприпустимо. Це як алгоритм: запитав питання, отримав одну з можливих відповідей, що призводить до нового питання. Зв'язок припиняється при отриманні грошей. Згідно з правилами, цей діалог повинен закінчитися 30-40 секунд, а додаткові 60 замовлень повинні бути зібрані. В ідеалі слід приймати не більше 210 секунд з моменту, коли людина стояв на отримання замовлення. Це золотий стандарт.

Якщо ви в хороших відносинах
З кимось, хто рахує гроші, можна використовувати інші плюси.
Обкладинка їх мінусів

Коли я працював на виїзді, з якоїсь причини я завжди мав додаткові гроші. Але є зазвичай недоліки. Якщо ви на хороших умовах з кимось, хто вважає гроші, то хтось плюси може бути використаний для покриття мінусів інших касірів. Це взаємна користь. Незважаючи на те, що мій друг, який також працював на McDonald's, сказав мені, що не тільки вони не спустошували за плюси, але вони також не змушували їх платити недоліки. Я думаю, що це залежить від директора.

Я не буду навіть говорити про стандартні способи продажу соусів і тортів - очевидно. Якщо ви не хочете слухати ці пропозиції кожен раз, це досить після блювання замовлення сказати: "Всіхання!"

Такий код фрази грають важливу роль у роботі. У зв'язку з клієнтом важливі певні рецептури - Я постійно збирався для обороту "Щоб ви хотіли замовити?" Вони відмітили, що не можна припустити. Ми пропонуємо. Але це був кінець контролю. Біблію неординарних 750-сторінок McDonald’s Worker’s може існувати, але вона не поділена звичайними співробітниками. Оральні вишуки у вигляді рекомендацій.

-img4---

Клієнти.

Я був найнадійніших людей, які почали їсти, не залишаючи касовий реєстр. Це поступове замовлення, і як ви йдете на напій, вони розщеплюють бургери і починають сяти перед вами, або вони занурюють в картоплю. Я бажав вибити його з руки і шауту, «Що ти робиш собі? й

Нерідко виникають скандалісти - такі, що надходять до Mac, відчувають себе як король. І якщо він купував три великі тастя, він не має рівних. Він грубий, є обов'язковою тоні і контемптом в очах. Іноді бабуси приходять і захоплюють руки і шиття: «Чому чай коштує стільки 40 рублів?» Ви божевільні! Коли я був в гарному настрої, я залив їх безкоштовно.

У нас з'явився старий дід - він завжди скандалився. Він помітив, що діабетик не може стояти в лініях, піднявшись вперед і освятив всіх, зателефонувавши їм бастари. Одного разу після важкого дня я помітив його змінити тон. Наступний другий, красень дрібних речей, що літають в обличчя. Я просто кинув його. Я перевернув на кухні безшумно. Я був диханням. Я був спокійним. Повернувшись з замовленням, перевернувшись і переїхали на наступний клієнт.

-img5---

Не можна забувати про відвідувачів. І чому? Ви навряд чи можете зустріти ваш ворог крові, і якщо ви робите, ви не встигнете сплітати на його бургері. Незважаючи на те, що друг шахти, як тільки кинув напій в жіночому обличчі після того, як деякі нестримуючі коментарі від неї. Це був момент тріумфінгу для всього ресторану. Він виконував мрії багатьох, але, звичайно, був негайно пожежний.

Часом, до кінця дня, касіра буде цукерка, іграшки, квіти – вони привозили мої «фани». Я не говорю: мої колеги не люблять мене, і менеджери мене псували. Коли стало зрозуміло, що це не конфлікт робочого класу, але «бабі» один, почав дарувати всі ці подарунки «дивно» колегам. Я зустрівся з майбутнім роботодавцем, він дав мені комплімент і залишив візитну картку. Тепер я працюю в модельному агентстві.

Умови роботи

За п'ять днів від 12 годин я сплатив 8 000 рублів. З Я був 16 років, вони не могли б отримати мені повну роботу. На субході 25,000 рекламодавців можна отримати лише за допомогою повноцінної програми. Для того, щоб отримати там, не достатньо прийти і сказати, «Я хочу працювати за вами весь час». Ми повинні бути першими. Для навчання, як я зробив. Ретельно. Упродовж шести місяців роботи я тільки побачила одну людину, яка отримала честь.

Контроль якості

Список спостерігачів є формою, яка заповнюється кілька разів на місяць менеджером для кожного працівника. Ось близько 200 точок. Один день, менеджер слідує вам і примітить, чи ви зробили всі необхідні речі. Лі посміхався. Чи ви поставили гроші? Промийте руки після розрахунку замовника і перед складанням замовлення. Чи існує будь-який випадковий контакт очей і так далі? Якщо принаймні одна з точок, які ви заглушилися, і CFN виходить, щоб бути менш ніж 100%, ви сите. Три рази ви набираєте менше 100% і влада починає аргументувати, чи ви гідні цієї роботи.

Вони контролюють не тільки якість обслуговування, але і якість продукції – на початку кожного місяця секретні відвідувачі ресторану, і кожен знає про це. Тому сервіс в перший тиждень і половина за певними годинами є вищим класом.

Продукти, з яких бургери дійсно хороші. Овочі приносять якість і свіжість. Олія, незважаючи на чутки, змінюється в найкоротші терміни (коли навіть в середині робочого дня). Я не можу сказати нічого про м'ясо – вона йде у вигляді готових котлет, напівфабрикатів, але я думаю, що все добре з ним. До нас прийшов менеджер і сказав: «Гуїс». Я не рекомендую їсти салати. Вони мають черв'яки! З тих пір, поки ніхто не доторкнувся салатів на Maca. Але, звичайно, вони були продажами. Все продано.

Невидимі бонуси

У робочий день можна взяти перерву двічі, але тільки один прийом оплачується. Легендарний обід працівника є більш схожим на ручку - це чай (і тільки його), невелика картопля і один з маленьких бургерів. Але замість сирника або гамбургера можна взяти філе-о-риба. Менеджери можуть їсти те, що вони хочуть. Ось чому вони всі жири.

З огляду на заробітну плату і нелюдські умови, ви намагаєтеся знайти будь-яку користь для себе. Все, що корисно в Mac є їжею. Можна здійснювати два способи: сира або готова. І я використовував як. Вона переносить все з овочів до заморожених напівфабрикатів і лаваші. І я зроблю друзів з нічним перемиканням персоналу, і вони якось дав мені подарунок - великий пакет карамельного соусу морозива.

У Mac ви можете годувати своїх друзів безкоштовно. Вони приходять, замовляють ріг, а потім ви, з ненадійним зовнішнім виглядом, проходячи через кухню, кладуть в пару пакетів все, що доходить до руки, а потім дадуть їх разом з перевіркою на 23 рублів. Головне - правильно діяти і спокійно. Дуже зручно це зробити в віконці - є власний король і ніхто не спостерігає вас.

Тим не менш, є життя хакі для відвідувачів. Якщо ви не знаєте, що ви можете змінити бургери, будь-яким чином, ви хочете. Якщо ви не хочете овочів, з додатковим ріжучем або іншим соусом - вам просто потрібно запитати, а в більшості випадків ви навіть не будете заряджати додаткову плату. Крім того, ви можете просто попросити зробити вас свіжим бургером, якщо ви не впевнені, що вони вже лежать на бункері.

Макдональд, до речі, має хороші кавові машини і сама кава не погана. Але краще завжди замовити регулярний чорний американо, а потім попросити більше вільного молока. І ще вигідніше замість морозива з наповнювачем замовити звичайний конус і соус окремо до нього.

-img6---

Джерело: www.the-village.ru