Ця історія відбулася в середині минулого місяця. Подруга шахти святкувала свій наступний день народження, і у мене була дилема з подарунком. Складний для самодостатньої, не бідної людини знайти подарунок.
«Кращий подарунок – книга». Але навіть з книгами, на день народження хлопчика теж не мала. А потім, випадково, я прийшов по книгу «Камчатка, яку я люблю», Ігор Шпільенка.
Тоді все було прийнято рішення. На півострові Камчатського, найкращий подарунок не знайшов.
, Україна
Власне, це лише невеликий ліричний відступ. Я хотів би привернути увагу до книги, яка заслуговує бути в будь-якій приватній або громадській бібліотеці. І тепер ми спробуємо зробити невелику подорож разом з таємничою землею гусників, вулканів і довершеної природи.
р.
Уже попередню сторону відчується авторська любов до природи Камчатського півострова. І це чудово.
Зараз ми думаємо про те, як часто ми можемо дозволити собі піти на півострові? Якісний друк, величезна кількість яскравих сторінок, приголомшлива природна фотографія і тепла, живо нехудожня історія - візуальна віртуальна подорож в дикий світ природи разом з видавництвом "Мані, Іванов і Фербер".
Книга розділена на три частини, але прочитайте весь і в одному диханні. Тільки поява наступної вкладки з назвою нової частини натягує на зміну предмета наступних сторінок книги. Описи для кожної фото дуже приємні, рідко коли кожна фотографія зберігає свою історію детально.
«Камчатка I Love» – другий цикл трилогії відомого російського блогера та фотографа. Але, в першу чергу, немає нічого сказати, так як вона ще не впадала в руки, і чекає її поворот.
Як переглянути книгу? Як подарунок конкретній людині з конкретною біографії та інтересами? Ми приїжджаємо до загальної думки, що є літературою, яка не має чіткої цільової аудиторії і підійде всім. Немов, звичайно, для визначення читачів як людей, які цікавляться і цікавляться природою. По суті, майже всі падають під дане визначення, з рідкісними винятками.
265954
Я дуже рекомендую принаймні читати книгу самостійно. Тексти пісень, а це означає: І тоді вирішіть, що зберегти або все ще дати коханій людині :