914
Залізничний музей
Шукаєте це фото, ви, ймовірно, думали про новий пост про Гранд Модель Росії. Ні! Bryzon City в North Carolina може похвалитися невеликим, але досить цікавим залізничним музеєм. У залі музею є модель залізничних і вітрин з моделями різних локомотивів і вагонів, які літають на залізницях США. Я рекомендую відвідати.
Я дуже люблю моделі, як це. Вони зроблені, як правило, з приголомшливою деталью, що представляє сцени з життя маленького світу, щоб ви могли бачити їх протягом декількох годин.
1234576
р.
533376
Кілька поїздів постійно лякає розтяжки:
Габаритний зображення
Р
Музей також є магазином - будь-який з вагонів або локомотивів, відображених в вікнах, можна придбати:
Виставки експонуються / продаються в вікнах - сотні:
Дуже популярний спосіб перевезення в Америці є напівпричепом з вантажівок, встановленого на залізничній платформі. Я побачила себе багато разів.
Пост-служба США Wagon:
р.
Джерело: dmitrychaos.livejournal.com
Я дуже люблю моделі, як це. Вони зроблені, як правило, з приголомшливою деталью, що представляє сцени з життя маленького світу, щоб ви могли бачити їх протягом декількох годин.
1234576
р.
533376
Кілька поїздів постійно лякає розтяжки:
Габаритний зображення
Р
Музей також є магазином - будь-який з вагонів або локомотивів, відображених в вікнах, можна придбати:
Виставки експонуються / продаються в вікнах - сотні:
Дуже популярний спосіб перевезення в Америці є напівпричепом з вантажівок, встановленого на залізничній платформі. Я побачила себе багато разів.
Пост-служба США Wagon:
р.
Джерело: dmitrychaos.livejournal.com