1259
Смерть SEO. Яндекс повністю зупиниться з урахуванням зовнішніх посилань
Після запуску нового алгоритму в 2014 році Яндекс повністю припиняється з урахуванням зовнішніх посилань при рейтингу сайтів.
Вплив посилань на позицію сайту в результатах пошуку постійно зменшується, але виключити це не зовсім правильне рішення, на мій погляд.
Багато питань залишаються:
Як оцінять комерційні сайти?
Для більшості комерційних високочастотних запитів було практично неможливе для нових сайтів, щоб перерву в топ 10 до того, як ця ситуація додатково посилена.
Що станеться з основними обмінами посилань, такими як Sape?
Ви думаєте, що SEO-ринок загине?
Джерело: habrahabr.ru/post/205060/
Олександр Садовський в IBC Росія Новини
Оголошено новий алгоритм пошуку, який з 2014 року не врахує вплив посилань. Це буде в першу чергу впливати на комерційні запити. Для запитів, інформаційні посилання все ще працюють.
Перший алгоритм буде запущений в Москві, а потім в усіх містах.
Як це. Я не можу показати вам відео, тому що це останні новини хвилин.
Тепер всі сапорави розтирають, що видача буде згортатися після скасування посилань, що буде незадовільним.
Ніщо зміна гонни, хлопці. Просто полетіти за вершиною 100 всіх сайтів, які купують посилання. А інші сайти будуть проходити їх місце. Є багато комерційних сайтів і багато хто вибрати з.
Але звичайно ж буде багато кричить. Маїдські народи вийдуть:
Тепер, якщо ми працюємо,
Наскільки я розумію, вплив як спамми, так і природних посилань скасовано. Це точка. Ви не будете впливати на будь-які посилання. У комерційних сайтах немає рейтингу посилань.
Звісно, Titz буде збережений для комерційних сайтів, але як ви знаєте, це впливає тільки на видачу в Yandex. каталог.
Можливо, в 2-3 роки посилання буде повернуто на комерційні сайти, але тільки тоді, коли всі зв'язки гинуть.
Добре, хто ще купує посилання, відразу з'ясуйте всі посилання.
Як це. Це нова ера.
Джерело blogarbik.ru/? р=4973
Вплив посилань на позицію сайту в результатах пошуку постійно зменшується, але виключити це не зовсім правильне рішення, на мій погляд.
Багато питань залишаються:
Як оцінять комерційні сайти?
Для більшості комерційних високочастотних запитів було практично неможливе для нових сайтів, щоб перерву в топ 10 до того, як ця ситуація додатково посилена.
Що станеться з основними обмінами посилань, такими як Sape?
Ви думаєте, що SEO-ринок загине?
Джерело: habrahabr.ru/post/205060/
Олександр Садовський в IBC Росія Новини
Оголошено новий алгоритм пошуку, який з 2014 року не врахує вплив посилань. Це буде в першу чергу впливати на комерційні запити. Для запитів, інформаційні посилання все ще працюють.
Перший алгоритм буде запущений в Москві, а потім в усіх містах.
Як це. Я не можу показати вам відео, тому що це останні новини хвилин.
Тепер всі сапорави розтирають, що видача буде згортатися після скасування посилань, що буде незадовільним.
Ніщо зміна гонни, хлопці. Просто полетіти за вершиною 100 всіх сайтів, які купують посилання. А інші сайти будуть проходити їх місце. Є багато комерційних сайтів і багато хто вибрати з.
Але звичайно ж буде багато кричить. Маїдські народи вийдуть:
Тепер, якщо ми працюємо,
Наскільки я розумію, вплив як спамми, так і природних посилань скасовано. Це точка. Ви не будете впливати на будь-які посилання. У комерційних сайтах немає рейтингу посилань.
Звісно, Titz буде збережений для комерційних сайтів, але як ви знаєте, це впливає тільки на видачу в Yandex. каталог.
Можливо, в 2-3 роки посилання буде повернуто на комерційні сайти, але тільки тоді, коли всі зв'язки гинуть.
Добре, хто ще купує посилання, відразу з'ясуйте всі посилання.
Як це. Це нова ера.
Джерело blogarbik.ru/? р=4973