955
Російська перспектива. Є думка.
Економічний розпад Путіна перенісся з категорії прогнозів на реальність. Зараз офіційно (при Міністерстві економіки) визнають, що попереду десять худих років. Путін, у деградованій версії, повторили модель Brezhnev. Як 30 років тому, їсти країну і «що нічого» призвело до розпаду, пише Максим Калашников, видатний російський критик Путіна, і продовжує:
- Я сміюся на прогнозах, що замовлення, встановлене в Росії сьогодні практично назавжди, що Путін може зацарювати назавжди, що масло дорого в світі і т.д. Я чую те ж саме в Брежневському Радянському Союзі (1964-1982), в якому я вже жив, і в свідомому віці. Але лише через три роки після смерті Брежнева, Чорнобиль зламався, а через п'ять років масова ставка в Сумгайті і крові в Карабаху.
До мене, реалії Путіна боляче нагадують реалії Брежневського Радянського Союзу, особливо після 1979 року. Я впевнений, що Путін є, якщо не остання, то похилого правителя РФ у своїй звичній формі.
Режим «Ельце-Путін» — деградована, гротескна модель олій «Гулаш» й
Але на тлі Елет-Путін Ерафії, Радянського Союзу під час дорогого Леоніда Ілліча є високорозвинена влада. Якщо Путін створив повну модель Brezhnev, поточна Російська Федерація, наприклад, збудував ще сім разів більше доріг на рік, ніж це робить сьогодні. З запасів авіаційних заводів з'являться ще десять разів. З деякими лагами за західом, але РФ виготовить власні планшетні пристрої та «смартфони», витяжуть волоконно-оптичні лінії зв’язку цілком вітчизняного виробництва (про плани цього I восени 1987 року розповів директор Інституту кабельної промисловості Ізяслав Пєшков).
Країна виготовить власні верстати (підготовчі центри), власні плоскі РК-телевізори та ін. Так, ви пам'ятаєте полки магазинів побутової електроніки в СРСР в 1983-1984 рр.: це було все так само, як і на заході. За винятком лазерних гравців (перший в СРСР "лазер" - 1987), а відеореєстраторів Воронеж, які потрапили в категорію стійких недоліків.
Путін навмисно скопійував Brezhnev. До точки повторення ідіозності Олімпійських ігор. Так само, як Брежнєв кинув Радянський Союз на непотрібні витрати з 1980 р. Літні Олімпійські ігри, тому Путін покладав астрономічні витрати на шию далекої Франлерської РФ з Зимовими Олімпійськими Олімпійськими іграх в Сочі. До речі, з однойменним номером - XXII. Так збігаються тут дуже місткі.
Що таке дерево Путіна? Це модель Brezhnev, з якої всі його віртуї були відрізані, але її виразки і пророки були перебільшені до ліміту. І так само, як модель Brezhnev завершилася освічено і катастрофічно, тому буде реінкарнація Ельце-Путін. Не можна запобігти.
І все це робиться за рахунок їжі країни, втратити своє майбутнє.
Під Путіним, бакалавр імпорту та майже повне скасування їх виробництва досягла свого осені. Заробляючи близько $600 млрд на рік на сировину, Росія сплачує до $450 млрд на рік для імпорту готової продукції (не обладнання!). Вирощування країни в чистому вигляді і на всіх парах. З 2000 р. Рубль фактично зміцнив чотири рази (за рахунок зростання вітчизняних цін). Після того, як його обмінний курс залишався на рівні тих же тридцять клітин на долар (з незначними коливаннями вгору і вниз).
Це означає, що дорогий Разаянс жити незбережений, і повернутися в ситуацію в 2000 році потрібно знецінити рубль до 120 за долар.
Як і з Brezhnev, система Elceputin вважає, що не потрібно розвивати щось власне. Ви не повинні думати і створювати самостійно. Ми повинні запозичувати все з Заходу. Все: теорії, методи управління та технології. Кожен купує тільки там. Це чітко засуджує нас на неприпустимий лаг, що тільки посилюється через деіндустріалізація країни.
Як під Brezhnev, сьогодні проблеми країни (економіка, суспільство) не вирішуються, але змащуються за допомогою вихованців і маскують грубою і помпійною пропагандою. Це не знищує проблеми, але перетворює їх на дозрівання бомб жахливої руйнівної потужності.
Як і з Леонідом Іллічом, система, як і без мозку динозавр, ставка на прокатну трасу, не хоче нічого змінити. Несправедливість в обличчі різких змін у зовнішній ситуації і несподіваних викликах. А якщо СРСР після смерті Брежнева зіткнувся з тимчасовим падінням у світових цін на нафту, то Елцепутія також зішкнеться з глобальною системною кризою. А також – з вітчизняними викликами (демографічна кризова міграція інфраструктури).
Як і з Брежневим, система впаде в невинність і небажано змінити свою поведінку. У СРСР економіка руйнувалася домінантністю комуністичних ідеологічних собачок, у Російській Федерації сьогодні – домінантом над життям неоліберально-монетичних собачок (у дегенеративній версії кінця 1980-х рр.). Під Брежневим, елітна перлина френзованого на великому шляху економічного розвитку, збираючи кількість, не якість. Збільшили матеріальні витрати на підтримку союзників по всьому світу.
На сьогоднішній день «еліт» – це просто непристойна крадіжка і не може зупинитися (хоча його крадіжка стала небезпечною для себе!). Він також веде великий сировинний курс, демонструючи повну невідповідність переходу на рейки нової індустріалізації та інновацій. Ми, хто проживав під Бровенотами, все це нагадує Брежнєвські заклинання типу «Економіка повинна бути економічною». І так само, як ніхто не вірив у втілення заповіді Кремля, сьогодні мантри правителів про «інноваційний ріст» сприймаються як дієслово.
Як під Brezhnev, є деградація управлінського персоналу, «сім'я» і чіткості, а номенклатура стала ліктом відчуттів і ненависті. Тільки зараз – все це спостерігається в самих екстремальних формах. Що призводить до управлінського згоряння.
Як під Brezhnev, економіка вводиться в тінь бюрократичного перерегуляції. Тільки на значно більше масштабу. Під Брежневим, КГБ та МВС не знищили чохла виробничих робітників і не привели до згоряння цілих підприємств.
На сьогоднішній день Росія «Сільовики» і бюрократи проліферовані так багато, що знищують всі живі речі. Вони не люблять. Важко вирощувати машину нечітких органів і державного апарату буквально висихає економіку.
Як з Брежневим, час прийшов на карикатурний “культ особистості” і odious publicism trumpeting “невидимі досягнення”. Але якщо під Brezhnev СРСР дійсно мали досягнення, то зараз необхідно грати з свідомістю («позитивний світогляд»), обдурити статистикою і її інтерпретаціями, і нескінченно запам'ятовувати радянські перемоги. (Для реальних недоліків своєї справи)
частка захисних публіцистів особливо важка. Вони подаються, але вони повинні декларувати будь-яку Тиранію Самого, будь-яку ідіоциклію Самого, щоб бути мудрою мудрістю і виправдати її в будь-який спосіб. Якщо, більше надії, він сам покладає капелюшку в храмі, то це буде пояснено до електорату як акту супрекрасної святості. Або, якщо він сам вирішує зробити реальний (не двоправовий) прем'єр-міністр Ішака, опіки зобов'язані його інтерпретувати як крок верхнього персоналу аеробіки.
Паралелі можуть бути розширені. Але я не думаю, що це необхідно. Зрозуміло, що ця система повинна згорнути. Більш того, кінець моделі Brezhnev буде здаватися в порівнянні з цією м'якою посадкою.
Ми не просто говоримо про Путіна, але про реінкартонацію Єлеса-Путина в її найгірших рисах. Єлцин спробував і зробив те ж, що Путін.
EBN - це просто незадоволений цінами світового масла. Путін є прямим продовженням Єльцину. Для цього був останній у президентській адресі 1994 р. призначений для зміцнення стану та зміцнення впливу держави на економіку. У 1995 році Єлцин ухвалив політику «валютного коридору» (підготовивши рубль проти долара на постійній рівні), що загинув залишки вітчизняної промисловості та затопили країну з імпортом готової продукції. Крім того, Єлцин щиро вважають себе доброчинцем народу. Після того, як ви знаєте, в моїх магазинах є один іноземний, пиво і горілка - хоча б лежати, і не потрібно пускати на великих будівельних майданчиках соціалізму, і я збільшю мій пансіонат. Путін має право надавати ці «необхідні» тренди, а саме через зростання цін на нафту.
Що ще відбувається Брежневизм і Елцепутінизм? Відчуття, що нічого не можна змінити з цією силою. Ми, хто жив і утворився в епохи Брежнева, це почуття болючно знайоме. У 1981 році ми подивимося на те, що відбувалися і розуміли з гіркотою, що до тих пір, поки ці люди були в владі, все буде паралізовано. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Ні, я не очікував розпаду Радянського Союзу, досить очікуваний економічний криз. Однак, тепер ви усвідомлюєте, що це цілком зрозуміло, щоб запропонувати щось розумне до поточної влади і усвідомити, що це "літ" не хоче змінити все за принципом, ми вже маємо гіркий історичний досвід. Так, зараз ми не говоримо про захоплення державного майна, але на денному – боротьба за владу в приватизованому стані і дикій перерозподілі вкраденого раніше. Що вигідно для всіх. І це гарантована стрільба і велика небезпека сепаратизму.
Так росіяни тушковані... Ні, не в невимушеному колі (для реалій змінилися різко), але в той же нижній петлі, як в 1971 році. І це дозволяє нам зробити нестримні висновки не тільки про правлячу еліту, але і про самих людей. Ані «літ» і «літ» розуміли, що помилки минулого повторилися. Отже, поточні росіяни з мозками і диском не хороші.
Що таке катастрофа «другої Brezhnevskaya oblast» буде значно гірше, ніж обвал першого, я не маю сумнівів. На відміну від Радянського Союзу 1980-х, Росія (і Україна) не має резерву висоти.
Автор: 4eJloBe4uLL