Микита Міхалков на Євромайдані: Я не підтримує тих, хто для ЄС.

Микита Міхалков на Євромайдані: Я не підтримує тих, хто для Європейського Союзу / Fotobank - Getty Images Голова Об’єднання кінематографістів Росії, режисера та актора Микити Михалков нещодавно відвідав нагороду Golden Gramophone в Москві (Росія). Під час спілкування з журналістами за сценаріями митець розповів про Євромайдан в Україні, повідомляє tsn.ua.

Українські події, зокрема, ситуація, яка відбулася в суботу вночі в Євромайдані в Києві, коли мирна дія була розсіяна силою, обговорювалася навіть на презентації музичної премії.

Я не відчуваю себе шкода для українців, які є для Європейського Союзу, бо я для тих, хто з Росією.

Якщо вони атакували владу та сили безпеки, це незаконно. На мій погляд, Україна і Європейський Союз є серйозною втратою вашої країни. Європейський Союз не потребує України, як Молдови! Микита Міхалков - сказав він

Відео:
tsn.ua/static/app/swf/vplayer.swf?media_id=383899455&section_id=1&resource_id=20&session_id=&userad_id=&bit=&refer=&color=#ff&autostart=false&config_file=http://tsnapp.ua/static/відео/config_embed.xml&file=noad&noadner=&config=config=&application=&application=&application=&application='61253=