Якщо я був директором

Борис Бітнер

Після того, як час був такий розділ у літературі: Якщо я був директором.
Тепер про те, що всі втрачені «Три героїв» багато говорять. Є багато веселих жартів про це в Інтернеті. Я завжди любив наше почуття гумору – добре, де ще можна зробити задоволення всім і всім? Ніде. Але наступного разу ви бачите особливо смішну фотографію на нашому Об'єднаному Оппозиції, пам'ятайте, як Беркут протестувальники, які скидають на Майдані, як журналісти і ті, хто захопився на Банковій, були помараними, і, можливо, бажання сміятися буде проходити. Кожен на дивані і за комп'ютерами смарт. Що робити? Ви зробили краще?
Я не схожа на нашу Oppos. Я бачу, я не люблю їх. Але я можу впоратися з ситуацією? Чи можна ви скористатися? Які цілі будуть переслідувати, якщо він був на голові такого величезного руху? Не знаю. І я не хочу, щоб зробити задоволення від нього.
Що робити? Ніч? Зараз?
1,1 км Перш за все, я хотів би отримати дев'ять людей з в'язниці. Я зажадав докази провини. Я б зробити цю проблему громадською і центральною. Зняти і звільнити невинних. Покарана винна.
2,2 км На ніч на 30 років дала максимальну громадськість і змусить владу під контроль активістів Майдану розслідувати справу про відсутність під час диспергації Майдану. Якщо ці люди відсутні через спеціальні сили, то ми маємо справу з тунцем, а не з поліцейськими особливими силами.
3. У Азаров, звичайно, не є тортом, але після невиконання голосу в Раді, він неприпустимо до лютого. Залиште лінгвіст самостійно. Надішліть делегацію в Барросо і приготуйте карту автодоріг! Ми ще не можемо! Але... Для того, щоб розігнати Майдану на ніч 30 і хто організував провокацію на Банкову. Я розумію 3 людей в державі може дати таке замовлення. Не погано дізнатися, хто? І вимагати його відставання і випробування.
4. Луценко, Філенко та інші команди Майдану мають досвід організації. Майдан 2004 був організований протестом, з його сервісом безпеки, менеджерами різних рівнів, суворою внутрішньою дисципліною та особистою відповідальністю за робочу зону. Шапка. Поточний Майдан, ІМХ, значно гірший організатор. Починався як спонтанний, так і засмічений. Якщо люди не беруться, вони повинні бути безпечними. Тепер він схожий на те, що вони починають це зробити. Я запрошую одну з 2004их зірок і дам організацію найбільшу увагу.

Всі 4 завдання. Для вирішення політичних проблем необхідно переконатися, що люди не боляться. І якщо вони болять у вирішенні ваших проблем, спробуйте вижити їх. Якщо хтось покоїв, загиблий або абдукований через вас, виявляти перпетатори і забезпечити найбільш важке покарання. З повагою, конституційно. Люди є основною силою цього протесту. Завдання лідера – подбати про них.

Що робити, ім'я користувача? Що робити, якщо ви були директором?