Ціна безкоштовного сиру

Про безкоштовний сир Давайте подивимося, як це говорить про роботи серед компаній, які підтримують обліковий запис користувача або абонента. Цікавим аспектом, який я хочу звернути увагу на те, що відбувається дебетування коштів під час переходу до «неактивного користувача». Якщо ви зацікавлені в малому рейтингу, - ласкаво просимо до ката.

Давайте подивимося, наскільки важко знайти цю інформацію.

Почати з стільниковими операторами.
Всі виписані кошти без повідомлення, але правила різні для всіх.

Белайн
Неактивний користувач після 90 днів.
Плата за підписку: 5 рублів за добу.
На сторінці розміщено детальний опис будь-якого тарифу на сайті оператора.

Мегафон
Неактивний користувач після 89 днів.
Плата за підписку: 30 рублів за місяць.
Як Beeline, інформація в докладному описі тарифів, зазначених в невеликому принті.

МТС
Неактивний користувач після 183 днів.
Вся сума в рахунку дебітована, послуга припиняється.
Також після 61 днів з балансом не вище 0.01, послуга припиняється, а абонент буде знятий. Інформація може бути отримана з PDF-файлу з невеликим шрифтом 2 сторінок. При підключенні нового абонента він дається купу оплачених опцій, які надаються безкоштовно протягом декількох днів. Невеликий друк також вказує на те, що і як відключити.

ростелеком
Неактивний користувач після: 60 днів.
Плата за підписку: 1,5 рублів за добу.

Тепер перейдемо на платіжні системи.
Є сюрпризи.

Яндекс Гроші
Не знайдено інформації. На практиці досягнуто жодних обмежень.

Циві
Неактивний користувач після 6 місяців.
Плата за підписку: 10 рублів за добу, списання один раз на місяць, починаючи з наступного місяця після призначення статусу неактивного користувача.
Інформація надається в пропозиції, яка викладена у вигляді PDF-файлу 18 сторінок.
Написання здійснюється як очікувано, не повідомляючи користувача і є однією тонкою точкою. Що таке пропозиція:
«5.7». Користувач визнає та підтверджує свою згоду, що всі операції в Сервісі здійснюються тільки якщо Користувач вводить правильні дані про аутентифікацію. Без введення даних про аутентифікацію можна здійснити лише операції для поповнення персонального облікового запису стільникового оператора в мережі абонента Користувача. При цьому Оператор Послуг не несе відповідальності за Користувача, що робить відповідні платежі. ?
По суті, я повинен піти на мій рахунок і сплатити рахунок, насправді, не приходять повідомлення, і в історії платежів ви можете знайти перевірку цього змісту:
Оператор: Написати
Номер рахунку: 730
Список: RUB 300.0
Єдиний спосіб зрозуміти це за допомогою команди підтримки клієнтів, яка, звичайно, вказує на те, що користувач неактивний протягом 6 місяців.

Гроші @ Mail.ru
Неактивний користувач після 1 року.
Плата за підписку: 350 рублів за рік.
Інформація доступна на сторінці з тарифами, надана в звичайному шрифті на самому початку опису.

Пошта
Неактивний користувач після 11 місяців.
Плата за підписку: 15 рублів за місяць.

Мобільний гаманець Tinkoff
Неактивний користувач після 180 днів.
Плата за підписку: 10 рублів за добу.

Кількість
Я перевірив умови надання послуг тим компаніям, які вперше прийшли до розуму і іноді неуважний клієнт якого я був. Прийняття в коментарях вітається. Подбайте про здоров’я та гроші у ваших облікових записах.

Вгору: Дякуємо за інформацію: Белтоєв для MoneyMail, ОлексійЖогов для Tinkoff Mobile Wallet. Додано до списку.

Джерело: habrahabr.ru/post/204856/