Веб-сайт

Веб-сайт: http://www.facebook.com

(Реєстрація господарської нерухомості – частина 2)

"А отрута змія?" Ядика і це добре.
- Аркадій Райкін.
«Будиночок великий, і ніхто не поговорити. й

Ми продовжуємо переглядати основні та поширені помилки власників при купівлі комерційної нерухомості та бізнесу.
Ця фраза, у назві, належить одному з моїх клієнтів. Я відомий йому протягом декількох років і іноді я просто маю хвилину, щоб поговорити... про все. Різні. Ну, ви знаєте, це -- чоловічі теми. І ця фраза видала «на гору» буквально останню ніч. І це було дуже eloquent, дуже...
В бізнесі в цілому, і в комерційній нерухомості зокрема, є один конкретний фактор. І він не достатньо сказати, що він практично не реалізований самими героями в цьому жанрі, він також тих, хто знає його добре, не дуже громадський. Едак сором'язливий, я б сказав, мовчазний. З повагою. Не завжди. Це просто не модний, е-, щоб бути мовленням з стендів і розміщення на порталах новин в Інтернеті. Чому? Але тема для цього не така ж – вона занадто чесна... занадто багато. І занадто багато, як це буде? Вони не розуміють або вірять, вони просто не хочуть вірити, а ще більше – зрозуміти. Це більшість. Дуже велика більшість, яка опинилася такою зараз смачною комою і оксамитовою «демократикою» ... (смак в руках!).

Тож я не пишу всім, але за дуже меншість, яка вона надала: нормальна і нормальна. Але тільки коли мова йде про них. А сам фактор – феномен «право до остаточного рішення». Завжди хтось, хто робить вирок і ставить точку. Властивості Фінал. Дуже те, що після чого починається акція, яка решта нас традиційно викликається «робочою». Зробіть ідею? Поки батько приймає рішення і говорить його "навіть!" - дітям не будуть робити уроки. Це вдома, в сім'ї. І в бізнесі це явище загострене до абсурду. Там, без кожного другого «взутого»! Це нормально. Тільки в найбільш передових і інтелектуальних командах персонал складається з людей, які здатні своєчасно приймати рішення, адекватні їх постам. Ви! Або навіть його бос, щоб запропонувати і виправдати таке рішення - за свою користь і час його економії. І це не фантастично. Це нормально, де технологія управління бізнесом на основі робіт гуру в цьому предметі Л. Рон Хаббард.
У таких командах головний не має проблем. Вони не знають. Є таке скорочення - "ЗРС". Це означає фразу «Комплетений працівник праці». І це рішення про проблему, яку сам співробітник знайшов, підтвердив і підтримував дані ... і відправив тільки на супервайзер за затвердження. Увага! – в письмовій формі та в зв’язку з цим. Якщо ви є власником бізнесу, який займає весь час, щоб запустити, я просто покажу вам, як це було випущено. Перевірити. У мене є співробітники, такі як.

Ну, як для комерційної нерухомості, ми це момент, з якого боку «докладає ніжно» ... Самі власники – це ті, хто приймає рішення про дії та плани ... про вибір, і т.д. щодо продажу або купівлі цієї дуже комерційної нерухомості - будівель, заводів, газет і пароварів - вони знаходяться в Інтернеті і не брудні! Не зареєструйте їх персональні дані про них, нехай тільки електронні листи або телефони. Не існує. І газети з рекламними та журналами всіх глянцевих не читати. І вони не натискають оголошення на веб-сайтах ... і вони не мезуть багато на соцмережах. Це найбільш часто здійснюється співробітниками в роботі, заробляючи час. Всі юристи, ріелтори, менеджери та предмети з ними. І як вони це роблять, і що говорять на голову... і чому – Я не згадую тут.
Щиро вітаємо власників. Якщо ви думаєте, що ви можете продати свою нерухомість просто “на сайті”, то ви... добре, ви все ще не розумієте щось. «Так ви не продаєте слон, дорогі друзі!» – як один жарт говорить про продавця. Я можу розповісти вам більше, багато чого, і з ДУЖЕ повним розумінням теми, про те, наскільки великим, корисним і наскільки ефективним цей величезний інформаційний відвал називається Інтернет в бізнесі і комерційній нерухомості продаж. Я можу, але я не буду. Я зробив це багато разів на мої публікації комерційної нерухомості... і я втомився від нього. І ті, хто не втомилися - поцікавляться Інтернетом, навіть в хіккі, і принаймні для відпочинку їх життя. Ідеально підходить для знищення часу.

І тут я просто кажу розумній людині: вирішити будь-яку проблему з продажем нерухомості, необхідно зв'язатися і зв'язатися з особою, яка може тільки зробити це рішення. Хто має «право на остаточне рішення»! З власником, з майстрам. І тут, щоб встановити контакт з такою особою, іншими та різними лініями зв'язку використовуються з сайтів в Інтернеті. І переймаючись на «простому інтернеті» є помилкою для власника, який хоче продати свій бізнес або його майно, успішно і правильно.
Пам'ятайте, хто сказав, що в назві цієї статті? Добрий і розумний, продуктивний бізнесмен і лідер. Він все ще керує підприємствами і тисячами співробітників. Чому він не онлайн. Він не має нічого спільного. Він вже -- у, не нудьгувати, покласти його злегка. Для того, щоб бути самотніми і не чути або подивитися будь-кому, щоб відпочити, винагороду. Звичайно, він має доступ до Інтернету, і звичайно, він робить. Але що таке «змія»? І як він бере його?
Поставити цю людину самостійно і дізнатися.
Я знаю. Я запитав!

Віктор Гудсон, громадський діяч: бізнесмен, аналітик, громадський діяч

Категории

Смотрите также

Новое и интересное