Бузямпинг

Назва «Бази стрибків» походить від англійського стрибка дієслова («стрибок») і перших літер слів «будування», «антина», «світа мосту» (спанія) і «земця». З цих місць найчастіше стрибають екстремальні любителі. У Єкатерінбургі завершено будівництво 140-метрового хмарочосу «Ісет». Хлопці вирішили відвідати цей об'єкт і зробити фантастичний стрибок. Деталі підготовки та стрибка дивляться далі. Отже, група людей, попередню конспірацію, приховувала дачу і небезпечний план. Одна з нас повинна вийти з 38 поверху швидше, ніж інші. Іншими словами, стрибати вниз.

р.

Але кожен може стрибати, тому вирішив ускладнити завдання. У стрибку буде зроблено подвійний фліп і парашут відкриється другий перед вдаркою землі.

Я хотів би знімати таку технічно складну стрибок у фотографіях і відео. Ми вирішили записувати відео та приймати фотографії не на телефонах, але брати професійні фото та відеообладнання з набором лінз, студійного світла з важкими батареями, мікрофонами, рефлекторами, штативами тощо.

Вони також запросили досвідченого оператора з телебачення, щоб стріляти з землі, і кілька людей, щоб стріляти з повітря з безпілотним літаючим апаратом-коптером.

Дата стрибка повинна бути перенесена кілька разів. Погода не вигідна для зйомок, вітер занадто сильний або ударний в неправильному напрямку. Я мав піти і вниз від вежі багато разів. Кілька разів вирушили на розвідувальні роботи, потім з’явилися «комбатні» виходи, але знову перенесли стрибок на різні обставини.

Але все ж, один ранок все вийшло, і ми вже стоячи на одному з верхніх поверхів і спостерігаємо спляче місто під щільним ковдрою туману.

Р

У нас є багато фото і відеообладнання і, приймаючи цю можливість, ми знімаємо світанку дивовижної краси.

З першими променями сонця, наші друзі приїдуть до підніжжя вежі, кожен з них має важливу роль у загальному випадку. У цьому заході взяли участь 14 осіб.

Цікаво, як змінилося світло. За короткий час місто перетворилося з чорно-синього з жовтими вуличками, потім відключили освітлення доріг, все стало сірим, але з підйомом сонця різко змінився до помаранчевого і плавно протікає в жовтий, а потім в білий.

Ми думали Ратмір стрибати. Але завжди.

Спочатку він повинен прокидати медузи, витягуючи її хвіст жорсткий.

р.

Далі ми йдемо на кіно і робимо пару інтерв'ю. Цей непростий і небезпечний стрибок ніколи не був зроблений з такої низької висоти!

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

р.

Ну, рано! Ми використовуємо цей поверх, щоб підготувати і практикувати до стрибків. Після засмаги ми пішли на 38 поверх. Таджик будівельників працює над сходами, вони не розуміють російських слів, але вони можуть утримувати відеокамеру.

І пара підлог нижче - безпека сітки. Я думаю, Ратмір вирішив захопити його ставка. Або він збирається стрибати над ним?
«Філлм!»
Що відбувається? Дивіться відео

-img21---

Джерело: pitalenko.livejournal.com