Але є проблеми. . й

шемале

Я працюю в офісі, що робить всі види речей. Ця фраза повністю відображає набір товарів і послуг, які пропонує наша компанія. Наша команда 18 осіб, в тому числі власника, є генеральним директором. Людина є жорстким, грубо, я не буду сказати, що він несправедливий, якщо він покарає, то як правило для причини, але часто покарання не пропорційна дії, за 10 хвилин пізно ви можете втратити бонус протягом двох місяців. Він не піклується про людей, тільки результат їх роботи. Люди бояться і немовляють його. Але вчора він зробив олені.
Що це таке: У нас є менеджер Tanya, досить гарна дівчина 30 років, розлучення з дитиною 5 років. Це нормальна ситуація в ці дні. Уранці привертали увагу голови нездорового пандемонію на робочому місці Таня. Вона сіла там кричу. Вона не відповіла на питання, тільки знеболюється і наблизилася до хістерії. Головний ірделі витягне шифр із столу і веде до нього. За 10 хвилин ми маємо тривогу. Це коли бос збирає всю команду, щоб випустити інструкції, нагороди та привітання.
В цей час було зроблено інструкції. Головна
"Так це!" Бойовики! Тетяни в неприємності. Здається в оренду квартиру. Площа повинна бути ваканована сьогодні, Tanya не знає, де вона буде спати з дитиною.
Завдання: Перемістити Tanya! До нього переносяться всі телефони та листи. Решта дам, які сидять на телефоні і дзвонити офіси, приватні власники, оголошення, зробити те, що вони хочуть, але це буде два години пізніше варіант переміщення. Чоловіки йдуть в Таню і упаковують речі, і я не подбаю, де ви отримуєте коробки, стрічки, троси і що інше, вам потрібно. У разі, якщо ви мене не зановили свою оренду, вона має 15 хвилин, щоб жити, але коли вона гине, ці 15 хвилин будуть здаватися як вічність. Але Бог забороне вас закрутити його.
Ви будете скоординовані мною і просто спробуйте підібрати телефон менш ніж за 10 секунд.
Я отримав роль водія за Таню.
І ось ми йдемо! Головна to Tanya, вони почали упаковку. Перший дзвінок - варіант. Таня в машині, нехай буде дивитися. Бамджа. Варіант два, не встигнути дістатися туди, ввімкніть, варіант три набагато краще. Дивитися, це дорого. Варіант чотири, далеко. Варіант п'яти є ідеальним, офіційним контрактом, але нам потрібно передоплатити, розводити гроші, керувати, укласти договір. На Старому будинку, чоловіки завантажили, чекали нас. Походимо до старого будинку. Нова інтродукція від головного, краплини Таня, літати до офісу, щоб підібрати дівчат, взяти їх в магазин і до нового хата. Завантажуючи дівчат, завантажуючи Таню, беручи її до старої леді. Ми гордо кидаємо ключі до старої квартири в її обличчі.

Це темно зовні. Я сидю на нову квартиру Таня, на якусь коробку, у мене є холодна нога від грильованої курки і пляшки коньяка "Camus", бос викласти її, пити з горла в колі, посуд не знайдено, і язик розбити, кожен втомився. Хлопчик повісить під ноги і намагається збоятися з кожним флаконом лимонаду. 15 человек, набитих в одному місці, всі кричати, перервувати один одного, обмінюватися враженнями минулого дня. Про те, як культурна Машка з назвою павук, вирощена потенційним поміщиком, оскільки він не знає інших слів, як Вася половила коробку з мікрохвильовою піччю, яка впала в польот сходів і що Петро добре, перетягнувши шайбу на п'яту підлогу. І не так - наш бос. Це не допоможе, але буде неприємно.