Розчинити блювоту калекса

Неймовірна історія про те, як бабуся вилікувала паралізований беггар з тільки матюгасом. Що таке диво! У якомусь китайському місті Н був беггар з хворими ногами, і хоча його ноги хворіли, але його голова був здоровий.

І я з'ясував, що глава, як вирізати гроші від пасидних людей на рівні.
Щось блискучий, що беггар не міг заподіяти, ще не так блискучий, але школа поганого актора помітно завершилася.

Головна Допоможіть мені отримати лікування!

І як удачі буде це, в якому місто жив бабуся з магічними повноваженнями, знаючи магічні заклинання, і навіть сказати один раз підняв мертвих. В цілому, д-р Малахова навіть не мріяла про таку лікувальну силу.

Чекаю, sweetie, я можу зацікавити вас. Спочатку його бабуся подарував йому чарівний рахунок.

Розчинити блювоту калекса Р

Але це не допомагає. Поганий хлопець був відчайдушний, його розчарування не мали кордонів.

Тоді мій бабуся запам'ятав старий і чудотворний заклин. У той час як заспокійливий читати непристойні заклинання, її студент подав пацієнтові на підборах. Процес був тривалим і виснаженим. Пассербі заморожують в антипіляції дива.

І, Боже! Хлопець відчував свої кінцівки! Для більшого ефекту всі зібрані в дружній хору почали повторювати великогабаритні манжети.

Розчинити блювоту калекса р.

А ті люди вірили в магію непристойного писання, і не змогли зупинити їх, особливо бабуся. Він був у шоку, не міг вірити дива.

- Як мені допомогти? Дякую, бабуся, і хлопець зривався в очах.

Розчинити блювоту калекса Габаритний зображення

Хлопець був так вражений магічним відновленням, що він навіть копчений з хвилюванням.

Він не міг вірити Його щастя і знову подякував і запам'ятався своїм святом.

Тут з'явилася поліція, щоб офіційно записувати цей чудотворний факт на папері.

160660

І зацікавив нове життя новим листом. Стара леді вилікувала її ноги, і її голова був дрібним до цього.

Джерело: рибальська сітка