Казані малюнки

Згадуємо, що про талановитий шкільний менеджер, який дивує дивовижні малюнки в снігу з його двою кімнатою? Зустрічайте 51-річної жантора Іжевського лицею Семена Вікторовича Бухарина. У Камчатці з’явився колишній вогнегасник, зумів рибитися в Камчатці і працював у шахті протягом 10 років. Зареєструватися Але в серці він ще художник. Це картини, які він створює на сніжно-відкритій площі перед шкільних закладів.

Я використовую, щоб малювати все над місцем. Де є гарне біле полотно, там він створив. На мій блокноти в школі теж.

Замість щітки, лопатки. Замість полотна, це шкільний дворик. Ідея снігу спонтанно прийшла. Студенти старшої школи. І вони вдячні бачити їх. Семіон Бухарин не захопився славою. Він каже, що це все для дітей. Діти називають його великим художником.

, Україна

З одного боку, хлопці веселіше. Зацікавити. Вони завжди запитують, що буде завтра. Це залежить від дітей. Якщо я поганий настрій, я малю їх щось. Ви бачите, вони вже посміхаються.

6432539 Габаритний зображення

Для створення одного живопису потрібно не більше половини години. Як він керується дотриманням пропорцій без можливості подивитися на всю картину залишається таємницею. Діти ділігентно обходяться готовим полотном, щоб не поспішати. Але краса все ще флотує - різкий дощ або розмиття знищує картину в залежності від хвилин. Але Бухарин не шкода. У будь-якому випадку люди були щасливими.

Джерело: ochendaje.livejournal.com