Черга Гіперреалізм

Цей талановитий ілюстратор з Південної Кореї малює свої роботи без будь-яких попередніх ескізів і буквально зі швидкістю думки. Чи не ви? Шукайте себе! Кім Юньги з дитинства. Коли він був шістнадцятий, під час літніх канікул він пішов до художньої школи. Тим не менш, він каже, що ніхто не навчив його фарбувати.

З Кім Юньг був найдовшим сином в сім'ї, згідно з корейською традицією, він був обов'язковим для підтримки своїх батьків, коли вони відставили. Так сім'я була проти свого вибору професії: вони вважали, що ілюстрація і комікси не серйозні. Як дитина, він був навіть покараний для постійного походу щось в шкільних блокнотах. У той же час, коли батьки остаточно усвідомили, що син має талант, і нічого іншого він буде робити в будь-якому напрямку, давали і почали підтримувати Юньгу.

Коран сказав, що він першим спробував малювати без ескізів, коли він почав викладати малюнок: Я мав малювати в реальному часі перед студентами, і я зрозумів, що це було дуже довгий час, щоб захопити ескіз. Так я почав робити неприпустимі акварелі малюнки, і він працював. А потім я використовував для роботи без ескізів. Якщо у вас є зображення в голові, що ви хочете отримати, вам не потрібно ескізу. й

Техніка малювання
Коли запитав, як він керує створенням таких докладних креслень, він каже, що він виглядає на великій кількості фото і зображень щодня, і виглядає уважно і намагається запам'ятати все, що він бачить. Він збирає фотографії з незвичайною перспективою і намагається запам'ятати просторові рішення, які він бачить на них. З дитинства, і поступово вона стала звичкою. Корейська говорить, що якщо він бачив щось один раз, він може відтворити 70% того, що він побачив на папері.

р.

79116566

Багато його роботи схожі на фотографії, зроблені з рибним оком. Він допускає, що він ніколи не навмисно досягнутий цей ефект, але просто приділив увагу до спостереження простору. У своїй лекції він завжди каже, що він допомагає йому особисто уявити всі речі як куб. "Якщо ви розумієте, що куб схожий на простір і як його потрібно малювати, це допоможе вам багато в малюнку", - каже він.

Молоді Дівчата
Завдяки швидкому розвитку технології поява цифрової фотографії, комп’ютерної графіки та різних програм для графічних дизайнерів, молоді люди можуть швидко створювати якісні роботи. Як учитель, Kim Jungi вважає, що багато студентів мають момент відмінного розчарування, коли вони розуміють, що їхня робота є тільки добре через технології, які вони використовують. «Я думаю, що найголовніше – основа. Я знаю, що вивчення основ професії крок за кроком є нудним і виснажливим. Але солодкіше буде. Митець повинен дивитися і побачити, слухати і чути, відчувати, досвід, збирати інформацію. Всі цей багаж в кінцевому підсумку дасть йому можливість поліпшити свою роботу. й

-img18---

Джерело: www.adme.ru