679
Христом цинолог
Лікар-гінолог Станіслав Завоеванов, ходьба з собакою, почула дитячу крі на балконі п'ятиповерхового будинку кричить п'ятирічна дитина. Пішохідний балкон, який був дуже пізно протягом декількох хвилин. Хлопець буквально туману до останнього поверху сходів і збивають замкнені двері. Продовження історії під kata. Перехоплення мокрого листа з рук сусідів, Стас дрочить на балкон: квартира була синя від диму. Ще одна хвилина, і вона була пізно. Він збив кавовий столик на шляху - почув на підлозі занурену пляшку. "Бреате через тканину!" замовив хлопчика, закріпивши його в хуськ і - бігаючи до виходу. У цей час сусіди перетягували за лаштунками Ігоря. Він теж допоміг.
- Я сказав до хлопчика, «Знайди по тканині!» і raked його вгору і ran до виходу. І інші сусіди в цей раз перетягували степушкіри хлопчика з ванної кімнати ногами. Він також допоміг, Станіслав розповів журналістам місцевої газети.
У зв’язку з тим, що пожежники вже розгорнулися рятувальні операції в повному обсязі, а волонтери випереджали їх за хвилину і половину. Але ці хвилини і половина можуть бути вирішальними для здоров’я людей. Пошкоджений хлопчик був госпіталізований, його життя не в небезпекі. І причина пожежі пожежний відділ вважає куріння в п'яному стані - в квартирі пожежники знайшли підшкірну пляшку горілки і гору сигарети.
Джерело: zrg74.ru
- Я сказав до хлопчика, «Знайди по тканині!» і raked його вгору і ran до виходу. І інші сусіди в цей раз перетягували степушкіри хлопчика з ванної кімнати ногами. Він також допоміг, Станіслав розповів журналістам місцевої газети.
У зв’язку з тим, що пожежники вже розгорнулися рятувальні операції в повному обсязі, а волонтери випереджали їх за хвилину і половину. Але ці хвилини і половина можуть бути вирішальними для здоров’я людей. Пошкоджений хлопчик був госпіталізований, його життя не в небезпекі. І причина пожежі пожежний відділ вважає куріння в п'яному стані - в квартирі пожежники знайшли підшкірну пляшку горілки і гору сигарети.
Джерело: zrg74.ru