Красиві фото з 2013

«Ви можете побачити гори звідти», - проголошено дружину. Ми зупинилися в досить дешевому готелі на межі Національного парку Торрес-дель-Більє в Чилі. Замість гір, я тільки побачила туман. Але я налаштував камеру в будь-який час і вказав її на парк. Коли сонце і тіні грають на снігу і краї гір, виробляється справжня робота мистецтва. (Richard Duerksen)

Зміяний чарівник зі святом весняного фестивалю в Китаї. (Wesley Thomas Wong)

Циклісти на трасі по Chao Lao Beach в Chanthaburi, Таїланді. (Songkran Weelapong)

Квітучі каша рослини відзначають підходом осені. Ось в Індії, така природна краса можна побачити на милі. І ці жінки розрізають рослини, щоб використовувати в якості приготування палива. (Бісувейт Патра)

Періодично місцеві пейзажі перетворюються на реальні картини. Фото, взяті на озеро Ікаря, Точиги, Японія. (Teruo Araya)

313918р.

Фото Поїзд з пішохідної платформи в Shinjuku, Токіо, Японія. (Шигейро Оно)

Дівер знаходиться в стані абсолютної серенності під час тренування плавати в Вулягмені, поблизу Афін. (Dimitris Maroulakis)

Фото, взяті на східний берег річки Сянцзян, Китай. У будь-якій суботній суботній суботній суботній субтитри. (Аннальд Кране)

Коли я опускав затвор, закрили в повітряний отвір. Кількість цих обгрунтованих птахів у Великобританії різко загибло за останні роки, але зараз їх населення поступово починає стабілізувати. Залежно від часу року кролінги можуть збиратися в величезних підлокітках. (Джон O Neill)

Подивіться на картину, і ви побачите інший живопис зліва. (Лидія Полімені)

Я взяв цю картину в Port Lockroy на поїздці до Антарктиди в 2010 році. Дві пінгвіни, практично доторкнувшись один одному з крилами, знятими на тлі велично замороженого ландшафту, здавалося б, пара в любові. (Марія Іллі)

У осінньому тіді часто поглинає Чиоджу, невелике місто в венеціанському лагу, створюючи дивовижні відбиття і неповторну атмосферу. Це явище називається аква альта, що означає «висока вода». (Mattia Oselladore)

Під зірками, два дослідники набувають на глибині львів'я "мілл" в Швейцарії. Голий скеля над льодовиком у верхньому лівому куті показує, скільки лід розтопився. Ці дослідники відзначають зміни, які відбуваються під землею. Це потрібно зробити вночі, тому що денний час температури може призвести до розтоплення льоду, що може зробити свою роботу небезпечною. (Robbie Shone)

У Марамурах, Румунії, церкви розщеплюються навпіл. Передня частина для чоловіків і чоловіків і чоловіків. (Kathleen McLaughlin)

р.

Лебеді та качки в П’єстані, Словаччині. (Норберт Немес)

Фото було прийнято на місцевому ярмарку в Джамшедпурі, Індія. Ця структура для велосипедних шоу і сонячних променів створює незабутній візерунок. (Abhishek Nandy)

р.

Щеета з слідами крові з нещодавно загиблого альтанки. Фото, взяті в Національний парк Серенгеті в Танзанії, Африка. (Eva Liang)

Габаритний зображення

Ці вугільні печі в Невада працюють з 1876 по 1879 рр. Вони були побудовані для виробництва вугілля з сосни та ялівцю. У наступні роки ці плити подаються укриття для робітників і пізніше для бандитів. Сьогодні це головна визначна пам'ятка в історичному парку. (Великобританія)

Ця фотографія була прийнята під час релігійного процесу в Антігуа Гватемала під час Святого тижня. (Шанталь Левеске)

Рисовий млин працівник в Бангладеші. (Проноб Гош)

Я бачив цей скелет прогулянку по берегах річки Сент Лоуренс в Квебеку. (Stephen Clough)

Відвідувачів до бібліотеки Stuttgart, який відкрився в 2011 році і славиться незвичайним відкритим дизайном. (Shu Koumura)

Що може змінити швидше комп'ютерів? Фото було взято у дворі школи в Таїті, Французька Полінезія. (Philippe Reichert)

Діти грають на річці Гангса в Варанасі, Індія. Як тільки ця дівчина побачила фотографа, вона почала позуватися з цим великим прапором. (Джой Ажаря)

Нунс в церкві Святого Сеулчера, Єрусалим, Ізраїль. (Eli Basri)

Подрібнювач на «рафтинг» червоної гриби в морі мохів. (Андрей Антов)

Afghan людина проходить через сніжно-відкрите карте Саха кладовище в Кабулі, Афганістані, 4 лютого 2013 р. Алі Хамед Хагдюст

р.

й