Amazon оголосила про доставку товарів роботами (відео)

р.

Більш конкретно, гексакопти. Jimmy Choo, Bally, Lardini, Sergio Rossi, Aquazzura, Giorgio Armani, Pal Zileri та ще 100 преміальних брендів відтепер можна купити у розстрочку*

Ідея не нова, але в цьому випадку кілька речей будь ласка. По-перше, компанія цього рівня займається перспективними розробками. По-друге, рішення виглядає комплексно і завершено, що означає, що майбутнє тут.
Давайте подивимося на відео:

Автоматичне прийняття товарів, автоматичне завантаження, автоматична доставка, автоматичне повернення до бази - комплект, що вам потрібно.

Amazon планує використовувати коптери для доставки тільки в 2015 році, хоча це не зрозуміло, що тут витягти (крім акумулятора). Для того, щоб отримати дозвіл на польоти в одному місті, де це найпростіше зробити і добре перевірити систему в реальних умовах. Тоді Amazon стане найбільш футуристичною та інноваційною компанією в світі - жартом, роботами в сервісі людей! Не подобається вам використовувати робо-ручні телефони!

У Росії хлопці також відносно недавно оголосили про надання послуг за допомогою коптерів: www.copterexpress.ru Хоча сайт зробив багато шуму, швидше за все, просто посадкова сторінка - там немає сервісу. Не допускаються їм літати по Москві. Але що ще, коли я зв'язався з ними, щоб показати їх на телевізорі, вони не змогли знайти коптера.

Ви можете побачити, як вони різні з Amazon.

Ручне завантаження, ручне вивантаження ... добре, якщо він летить себе. Повністю неповне і безперешкодне рішення.

Я вважаю, що технології майбутнього не є деякими ефемерними ідеями або фантастичними кресленнями телепортерів, реальні технології продумані, готові (або практично готові) використовувати пристрої, попереду часу і значно покращують життя людей.
Я впевнений, що Amazon вдалося створити коптер (навіть всю систему) майбутнього. На жаль, ми побачимо його в дії до 2015 року.

Джерело: habrahabr.ru/post/204420/