Анджеліна Джолі

Я старий модний.
Я вірю, що чоловік повинен дати мені місце в транспорті, навіть якщо я не вагітна і без величезних пакетів. Так, він повинен відкрити двері перед мною і дати мені руку, коли я отримую автобус, навіть якщо ми не знаємо один одного і ніколи не знаємо один одному. Я жінка, тому я слабкий.

Я старий модний.
Я впевнений, що людина повинна платити за мене в ресторані або в кіно, і я не повинен бути навіть запитати, хто сьогодні сплачує.
Я старий модний.
Я думаю, що людина повинна подбати про мене - запитайте, якщо я носила теплий шарф і якщо я забув їсти. Я, що мій да завжди запитав. Але мій чоловік повинен бути таким же.
Я старий модний.
Якщо я побачу чоловіка, то я бачу його як мій майбутній чоловік і батько моїх дітей. Так, він повинен попросити мене в маррі, якщо наші відносини серйозні і вводити мене до батьків, мій собака і мій найкращий друг.

Я старий модний.
Я вірю, що приготування, миття та прасування сорочок мого чоловіка – це мій історичний обов’язок, і я бачу це, як істинне щастя жінки, щоб піклуватися про неї.
Я старий модний.
Я вірю, що чоловік повинен бути грубим, сміливим і міцним. Я можу бути ніжним слабким, що так приємно доглядати за. Навіть якщо я сильний, я повинен бути слабким.
Я старий модний.
Я думаю, що ми повинні бути чесними один з одним. Ми разом, тому ми повинні поважати один одному і поважати нашим вибором.
Я старий модний.
Я не буду йти до місця, якщо він пізно від роботи, риболовлі або футболу. Я чекаю на вікно і прогріваю вечерю, поки він ходить до сходів.
Я старий модний.
Я хочу, щоб добре виглядати, тому він цінує і думає, як красиво я. Так я проживаю і витрачаю стільки енергії, щоб порадувати його.
Я старий модний.
Я хочу бути коханою жінкою. Вчора, сьогодні і все життя. Навіть якщо він вигнав і назвав ворога народу.