695
Tory Spelling.
Однією з головних зірок вже майже старшокласничої серії «Беверлі Хіллз Район» Tori Spelling не навчився планувати бюджет раціонально за рахунок своїх уподобань. Ще недавно в своєму блозі актриса, яка є матір'ю чотирьох дітей, скаржалася про деякі фінансові проблеми, але останнє подяки вексель Tori втратив більше десяти тисяч доларів. Згідно з RadarOnline, для свят Співбесіда і її чоловіка Деан МакДермотт забронював три найдорожчих номерів на п'ятизірковий St. Regis Monarch Bay Resort in Dana Point, Каліфорнія, а також оплачується шведський стіл для всіх гостей на честь свята.
Велика родина не має постійного джерела доходу.
Але не так давно, Торі довелося розбити ромів, які її сім'я не має достатньо коштів для оплати за вазуктомію за її чоловіком Торі (до прийняття рішення добровільно стерилізувати чоловіка у сімейній раді). Після чого джерело основного доходу сім'ї продає реальність, в якому брали участь пара, була закрита через низькі рейтинги. Тоді Торі дав інтерв'ю людей, в яких вона прийнята до консервації:
На даний момент ні Деан, ні у мене є постійна робота, тому ми повинні зберегти гроші. Зміна фінансових можливостей.
Займали гроші на пластику, але не вазуктомію для чоловіка.
Він не був довгий, і Tori вже кидає гроші. Чи потрібна акторка для участі у плануванні бюджету?
Велика родина не має постійного джерела доходу.
Але не так давно, Торі довелося розбити ромів, які її сім'я не має достатньо коштів для оплати за вазуктомію за її чоловіком Торі (до прийняття рішення добровільно стерилізувати чоловіка у сімейній раді). Після чого джерело основного доходу сім'ї продає реальність, в якому брали участь пара, була закрита через низькі рейтинги. Тоді Торі дав інтерв'ю людей, в яких вона прийнята до консервації:
На даний момент ні Деан, ні у мене є постійна робота, тому ми повинні зберегти гроші. Зміна фінансових можливостей.
Займали гроші на пластику, але не вазуктомію для чоловіка.
Він не був довгий, і Tori вже кидає гроші. Чи потрібна акторка для участі у плануванні бюджету?