Головна

Лукойл не виступає дивним у своїх містах. Я почув багато оповідань, половина яких, ймовірно, приглушені, про тісний і загальний контроль населення. Але ефект красивий.

Ви можете втратити паспорт і його повернути до Вас; придбати пляшку з віскі в магазині біля будинку, а вранці бос буде ретельно сніг; власники зануреного тазу обробляються непорозумінь; проте це всі чутки. Нехай це правда. Будь-які знайомства там? Чи знаєте ти? До каменів, будь ласка.

Чистість і тиша практично ідеально підходять.

Стан міста на Покачі з 1992 р. Покачі народилася з с. зсуву, це зрозуміло. Місто не закрите, тобто, як туристичний, ви можете приїхати, ніхто не зупинить вас, нічого не запитатиме, але якщо ви подивитеся на графік зростання населення, то стає зрозуміло – хто отримав «живо» не прийнято. Зараз населення близько сьомих тисяч.

До речі, хто не знає, "ЛУК" в ім'я компанії є скороченням для Uray, Langepas, Kogalym - решта домашніх міст нафтової компанії. Я все ще в Лангепа, тому чистий і пустельний.

Ми приїхали на дивний день. На жаль, місцеві жителі мають традицію про миття килимів на певну дату, адже вони вішали всюди: двори, церква, садки.

(Б)

Храм і мечеть, все ярмарок.

р.

Я не знаю, як це розповісти. Це край міста. Це його. Все більше. Ви коли-небудь бачили місце, як це?

Навіть ліс замовляється і очищається. Гриби в ній виростають строго наклеюються на їстівні і отруйні.

Діти їдуть поодинці. Я маю на увазі, мало хто може піти в парк. Чи можна виїхати на наступну вулицю в місті?

3610Р. 4200Р.

Р

Архітектура, звичайно, не цікава в місті.

614484

До речі, над п'ятьма історіями немає. Розслаблення.

Трохи затишний портал до пекти.

Деякі деталі.

Р

р.

Бані.

Сортування відходів. Йокінг. Просто пофарбуйте, щоб ви не були нудними.

У Лангепа.

Ідеальне місце для виховання дітей. Звісно, немає університетів, клубів, а в цілому основні розваги – річка, кола прикладних артів і спортивних секцій, для молодих людей це нудно, але всі інші вікові групи – тихе європейське село.

О, ви, де були всі люди. Все було плавання в кар'єрі.

Джерело: shadrapa.livejournal.com