1170
Найпоширеніші помилки, які можна уникнути.
1,1 км Чоловік ніколи не носить жіночий мішок. І він бере жіноче пальто тільки довести в гардеробну.
2,2 км Домашній одяг - штани і светри, комфортні, але мають гідний вигляд. Горобку і піжами призначені для прогулянок у ванній кімнаті вранці, а ввечері – з ванної кімнати до спальні.
3. У Жінка може не знімати її капелюх і рукавички в кімнаті, але не її капелюх і рукавиці.
4. У Сумка не повинна розміщуватися на колінах або на стільці. Невелика елегантна сумочка, зчеплення можна покласти на стіл, об'ємна сумочка висить на спині крісла, або покласти на підлогу, якщо в ресторанах немає спеціального крісла (наприклад, часто подаються). На підлозі.
5. Умань Парасолька ніколи не висушена у відкритому стані - ні в офісі, ні на вечірці. Необхідно скласти і покласти в спеціальний стенд або повісити.
6. Жнівень З моменту поселень у окремому номері, навчайтеся вибити, прийшовши до нього. Він зробить те ж саме перед входом до спальні.
7. Про нас Загальна кількість ювелірних виробів не повинна перевищувати 13 одиниць, і це включає в себе ювелірні кнопки. Кільце не надягає над рукавичками, але допускається браслет.
8. У Правила оплати замовлення в ресторані: якщо ви скажете фразу: «Я запрошую тебе», значить, ви платите. Якщо жінка запрошує до ресторану бізнес-партнера, вона сплачує. Ще одна рецептура: «Ойдіть в ресторан» – в цьому випадку кожен сплачує за себе, і тільки якщо сам чоловік пропонує платити за жінку, вона може погодитися.
9. Навігація Людина завжди є першим, щоб увійти в ліфт, але один найближчий до дверей.
10. У машині найпрестижніше місце вважається за кермом, він зайнятий жінкою, чоловік сидить поруч з нею, і коли він знаходився з автомобіля, він тримає двері і дає даму руку. Якщо чоловік є водінням, жінка воліє зайняти місце за спиною. Де б ви, людина повинна відкрити двері і допомогти вам. У діловому етикеті чоловіки все частіше порушують цю норму, використовуючи девіз феміністів: «Не є жінки і чоловіки в бізнесі. й
11. Скажіть, що ви на дієті є поганим тоном. Крім того, неможливе під цим приводом відмовити стравам, що пропонуються хоспісною господинею. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Також слід робити з спиртом. Чому ви не можете пити. Запитайте на біле сухе вино і просійте трохи.
12. Тема табу для маленької розмови: політика, релігія, здоров'я, гроші. Непристойне питання: "Діти, що плаття!" Скільки ви платите? Як відреагувати? "Це подарунок!" Перенести розмову на іншу тему. Якщо співрозмовник наполягає, акуратно скажеш: «Я не хотів би говорити про це. й
13.00 р. Кожна людина віком від 12 років називається «ви». Почуття, щоб почути нашу "еліту" сказати "Ви" для офіціантів або хауфів. Навіть тим людям, з яким ви добре знаєте, в офісі краще звернутися до "Ви", щоб "Ви" - тільки в особистому режимі. Виняток є якщо ви є однолітками або близькими друзями. Як відреагувати, якщо співрозмовник наполегливо «підказки»? Побачити себе, «Я шкодую, ти йдеш мені?» Якщо ви не працюєте, ви подивитеся, “Соррі, чи знаєте тебе?” Наступним кроком є нейтральний шрус: «Соррі, ми не включили вас. й