Америка має свої недоліки, але не існує переваг. Америка - це торіонна чорна мама, яка має трамваї від усього світу до її грудей і годує їх солодким молоком.
Ми раді жити в країні, де кожен з них не втратив. Паспорти, кредитні картки, посвідчення водія. З іншого боку, отримувати їх відразу не вийде, тому що американці раби на лампу і слідувати інструкції до останнього бука. Знову ж змагання між Федексом, УПС та УСЕС не дає жодної з них перерви. Ви можете надсилати практично будь-яку пошту, крім людей і домашніх тварин, якщо іноді ви не хочете. Німецькі вівчарки сусіда, сам сусід. Не робити без жартів. Я все ще не можу зрозуміти систему, де деякі посилки залишаються на двері і інші повинні піти в поштовий відділ. Вартість посилки гофрується з цим. Моя дружина, наприклад, була колись доставлена двоступінчаста Canon лінза під дверима в Південному Брукліні. І я, навпаки, мав піти в поштове відділення, щоб зареєструватися на светр з Ebay протягом двадцять років.
6933425
В якості готівки в ваших кишенях не завадять. Перекопані п'ять, єдинки, які розбиваються в волокна. Я не надихаю ентузіазму. А ще трохи, корпа знімається кишенями, голі пені, які завжди повинні відкинути. У Нью-Йоркі я не хочу продати мені пиво, тому що я був 25 центів коротким і Neanderthals не брали карток.
Sunshine California - це бездоганний стан. Бум'яцький-looking людина штовхає козячої вовняної светри на ринку блохи вишукано витягти iPhone з кишені, прикріпити термінал до нього і запропонувати, щоб пройти кредитну картку назад і вперед. Подумайте, перш ніж ви спробуєте використовувати «не готівку» в якості виправдання. Ви не хочете купувати, щоб сказати.
р.
Культурний шок є те, що я пережив, коли я отримав конверт з перевіркою з Треасу США після першого звіту про дохід. Подумайте про це: уряд сплачує за податком громадян. Про це Після того, як рік американський відправив свою податкову декларації і отримує перевірку на два тижні, як і парад.
Зважаючи на те, що держава може зробити для громадянина, щоб забути про нього мінімальні зручності, такі як перевезення, каналізація та електрика. Оскільки рідний стан, як правило, мигдаль набагато менше, всі ці крокодильні турботи - завжди намагається зареєструвати мене за адресою, зробити мене прогулянку в шапці з кокардієм і їсти варений льод або стояти в лінії на паспорті.
Це чудовий рельєф, щоб дізнатися, що лицар в тигровій шкірі зі смугастою штангою не буде стрибати з будь-яких кущів по дорозі. Для нас ми сидимо фенами для волосся своїми руками на кущах, незважаючи на комарів, які їсти їх, просто відірвати робочу копійку від вас. Це буде дрібно, але звичаї під колесами - це те, що створює нескінченні аварійні ситуації.
Американські копси, для стартерів, не мають права зупинити автомобіль без причини. Вони не мають "перевірки" або "добрий друг пожежогасника" щомісяця. Але автолюбитель має право звернутися до суду і оскаржити штраф, і поліція повинна пред'явити підстави, на які він був зупинений і штрафний. Крім того, все зроблено дуже делікатно: ви перенаплітаєте «кроу-віч», поверніть на блінкери і хворо чекайте, поки ви не знайдете безпечне місце для зупинки. Зволожуючі ходи до поліцейського автомобіля виключені, можна знімати з гарматою. Залишилося сісти, дихати ніс і чекати вас, щоб написати елегантний жовтий чек.
Оптова мережа «Кварталко» повернулася до електроніки, які придбали з них протягом трьох місяців - комп'ютери, фотокамери. Магазини REI приймають одяг на 60 днів, досить використовуються (Я купую свою дочку лижну куртку, щоразу потрібно взяти її на прогулянку). Росс повернув своє взуття, яке я зумів носити три рази (наповнивши мене за допомогою дзвоника) і поверніть валізу на колесах (Я купую новий раз, коли я летю до Мінська). Головне - це можливість зробити обличчя цегли і рівномірно вимовляти легенду, незалежно від того, як він був неймовірним: комп'ютер не знає російську, камера має темний вигляд, а жилет повний на талії. Я не консультую дружину перед покупкою. Кожен курчат симпатично.
Габаритний зображення
Країна була побудована просторо. Я люблю цей недолік автостоянки так знайомий вдома. Все залежить від конкретного міста і години дня, але якщо ви виявите себе місце, це буде акуратно позначений і такого розміру, що цілком можливо паркувати невеликий пароплав на ньому.
р.
Два світи, два туалети. Загартоване, але правда.
Громадські туалети в США є об'єктом поклоніння. Я не пам'ятаю жодного без паперу, не відключаю цього місця. WCs побудовано, де американський може досягати. У деяких з них видно сліди людей, близьких до нас психікость: туалетний папір може бути ланцюгований на стіну на металевому брусі під замком, щоб не бути здійснений. Але папір там! Людина повинна відчувати комфортні виїзди, тому якщо уроліни встановлюються досить близько один до одного, то туалетний відсік завжди просторий. Площа зазвичай близько до кухні Хрущовської квартири. Ви можете повісити одяг на гачок, розтягувати руки, розтріскувати ваші дорсальні вершини. Особливо скеаміш пропонують паперові вагонки на підлозі туалету. Багато туалетів мають гойдалки для немовлят, чоловіків і жінок. Ще одна причина бути щасливою для американських мам.
7786661
Що про ці собаки? Вони не скручуються один одному.
З усіх моїх симпатій для собак і котів, плюси збивають мінуси величезним запасом. Скільки власників планують стати породниками? Чому власники собак потрібні яйця? Чоловіча твердість? Ви?
І так я можу поцікавити кожен собаку, який я зустрівся без ризику, що дає йому вухо або частину шкіри голови, поки власник очікує пацієнта. Я любов, що дратує річ! Березень безшумно, як ніколи раніше: ніхто не дивує території, ніхто не чує знайомих звуків, так як якщо дитина агонізуюча під кущем. Вони хворіють менше, вони живуть довше. Я думаю, що це чудово.
Замовлення в ресторанах повинно бути обережним. Не пропустіть свій ресторан, звичайно ж. Немає нічого не турбуватися про: на нескінченних пластинах відпочивати гомеопатичні порції їжі, випромінюючи контемпт. Навколо - ковтання соусів і безтурботної аруби, як шарф білих арахіс.
І в закладах без смагляв, вам слід замовити більш скромно, вони живлять так само, як і ваш бабуся, що подається, коли ви були вісімки. Два яйця, ковбаса, смажена картопля теракон, овочі. Вони мають два житні тости з вершковим маслом, і пити каву повільно, тому що вони постійно додаються без запитань. І апельсиновий сік, і божевільний на наступному столі просить більше вафлі з кленовим сиропом. Отримай мене тут, будь ласка. Ні, я не можу це зробити.
Важкі долари для 0,75 великих бренді. Ліфт "Баккарді" коштує п'ятнадцять, літр "Ямсон" - двадцять два. Ми можемо піти назавжди. Америка, країна лобістів, довго любила і знає, як пити. Помешкання розташоване лише в 10 хвилинах ходьби.
Особлива аудиторія. У таких лавках ви рідко зустрічаєте типову каліфорнійську в фліп-флопах, крім великого свята або партії. Найширша більшість напоїв і вина.
Людина природа влаштована в зворотному напрямку. Я хотів пити напій або два в домашніх умовах, де пляшка сором'язливої текіли може коштувати полози, але в середині цього моря засипається якось я не хочу. Чи не такий клімат, або з ким, або, можливо, вони обприскують в повітрі?
Але якщо я коли-небудь хочу грати Bukowski, я не можу думати про краще місце.
Джерело Ваш текст за посиланням. й