20 Кращі цитати про жінок усього часу

1,1 км А чарівна жінка - це одна в якій присутності ви починаєте любити себе більше.

2,2 км Чим більше виступає жінка, тим більше вона любить його і тим менше він любить її.

3. У По-справжньому красива жінка завжди подобаються іншим жінкам і людям в цілому. Вона не приймає конкурентів, інтригу і вілл.

4. У Якщо жінка показує характер, то кажуть про неї: «Небезпечна жінка». Якщо людина показує характер, то кажуть: «Це хороший хлопець. й

5. Умань Жінка повинна вдатися до того, що її «випадковий» ступеність виходить до справжнього подарунка чоловіка.

6. Жнівень Красива жінка - небес для очей, пекл для душі, і гнійна для кишені.

7. Про нас Повага для жінок - обов'язок, який кожен чесний чоловік повинен одержувати від народження.

8. У Жінка пробачає все, але часто нагадує її, що вона пробачила.

9. Навігація Багато жінок можуть любити, коли вони люблять. Зрозуміло, щоб закохатися в любові, іноді досить прояв любові. Дівчина дивиться на себе очима чоловіка.

10. Ти жінка, і ти правий.

11. Я буду жити в світі, як я можу бути жінкою.

12. Відображати жінку можна тільки приниження долі людини.

13.00 р. Кожна дівчина ніколи не забуває, що вона не потребує людей, які не потрібні їй.

14. Подаруйте жінці пару хороших взуття і вона підкорить світ.

15.00 р. До шлюбу дівчина змушує чоловіка тримати його. Вона потім тримає його, щоб зробити любов до нього.

16.00 р. Час, проведений з жінкою не втрачається.

17.00 р. Щастя не підкорює жіноче тіло, але стати її обраним.

18 років Розумна жінка є однією в суспільстві, в якому ви можете бути, як вам потрібно.

19.00 р. Жінки люблять обійти, але вони не можуть стояти її, коли їх жертви не отримують належного класу. Чоловіки не цінують жінок, які уважні до них.

20. Жінка завжди хоче бути тим, що вона хоче бути.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное