Ідеальна постава з LUMOback

Як і більшість відвідувачів Habra, я витрачаю багато часу на комп'ютер. Середня - 10-12 годин на добу. Під час цього часу, як тільки ви не лікуєте на стільці, щоб комфортно сидіти і продовжити свою пристрасть. Найвідоміший в перервах заряджання або невеликих прогулянок по вулиці. Все це час, який присвячений роботі, ігор або просто серфінгу Інтернету, I, по і великим, сати як шахи коня. Ви не помітите, що це неспроможність і просто не помітайте, коли ви перебуваєте в світі віртуальної реальності і пристрасний до чогось. Всі ці питання не турбували мене як зайнята людина до тих пір, поки люди почали заперечувати, що іноді я слала і не тримала мене прямо. Але цей факт не перемістив мене на що-небудь добре. Я недавно отримав знати Lumoback.

Комплект дуже мінімалізм і крім пристрою, кабелю USB і інструкцій немає нічого в комплекті.

В інструкції покажуть, що різні кольори лампочки на поясі означає, що це активний, але я не зупиняюся там, тому що ви не можете побачити його, коли датчик працює і на спині.

ЛАМ Oback - ремінь, який встановлюється на талії і прикріплюється до нього на Velcro. У ременях вбудований датчик, який працює на технології Bluetooth, що змушує вас тримати пряму поставу як при ході і сидячи. Цей датчик має мікромотор, побудований в тому, що вібрує, якщо ви не сидите право, лушпиння або ходьба прямо.

Після активації Bluetooth на телефоні і запуску програми на iPhone, прошивка автоматично оновлюється і LUMO запрошувала мене, щоб прочитати інструкції для «встановлення» поясу. Швидко загортаючи ремінь навколо талії, викинувши друзів Velcro на одному з екранів вийшов пропозиція для створення облікового запису, але що про це без нього? Заповнюючи всі мої дані, я був обережно привів до калібрування пристрою. Я прогулявся трохи, сидів, стояв, і почав нормальне життя — працює на комп’ютері.

Як ви бачите, цей пристрій керується одним невеликим додатком, який існує тільки на iOS. Додаток називається LUMOback, який можна знайти без проблем в магазині iTunes. Програма здатна збирати унікальну інформацію в режимі реального часу і миттєво відображати її на дисплеї пристрою iOS.

499.00 Р

Покроки, калорійні та інші корисні дані прийдуть до телефону в будь-якому випадку, навіть якщо ваш телефон зайнятий іншими речами.

Ви можете ходити, стояти або сидіти і LUMOback розповість вам, якщо все прямо з постави і дати вібраційний сигнал, який миттєво летить через хребет. Вибросигнал не дуже приємний, тому краще взяти правильне положення, ніж отримати ще один постріл у спині. У налаштуваннях вібрації можна повністю вимкнути або покласти стійкий режим, в якому ремінь буде безперервно вібрувати до тих пір, поки ви приймаєте правильне постави.

Відчуття для зміни постави можна регулювати, тому в перші дні використання я рекомендую зробити невеликі релаксації і опускання віртуального бігунка по середині.

На тижні постійного використання LUMOback знайшов певну дисципліну в мене, що дозволило мені зберегти спину прямо для більшості моїх комп'ютерів. Хоча, щоб бути чесним, іноді я хочу, щоб зняти його і покласти його в далекий кут, але позитивні зміни в появі, що відбувається не дозволяють мені це зробити.

Підводячи підсумок, ми можемо впевнено зателефонувати на пристрій LUMOback - один з найбільш успішних проектів з Kickstarter, який може безпечно мати другу назву "м'язова мати" для будь-якого користувача персонального комп'ютера. Звичайно, ціна трохи страшна, тому в Росії цей ремінь близько 7000 рублів, але на офіційному сайті його можна написати за $ 149 (~ 4800 рублів). Звісно, такі покупки можна уникнути, якщо у вас є хороші сили або повісити на барі щодня і займатися активними видами спорту. Для того, щоб прийняти або не приймати - вибір Вашої

P.S. купон на знижку $50.: КУРС

Джерело: habrahabr.ru/post/204070/