717
Майк Тайсон
Майк Тюсон насолоджувався акторською діяльністю в кіно так багато (коментаційна легенда з'явилася в вересі кілька разів в різних фільмах, зокрема - "Бакал в Бангкоку"), що він вирішив оволодіти драматичними ролями. Останнім часом Iron Mike дав інтерв’ю до журналу «Сорт-лист», де розповів про перші кроки у формуванні акторської кар’єри. Сам ящик контактував з продюсером популярного британського серіалу Downton Abbey Julian і зробив зрозуміло, що він не розуміє отримання дозволу на постійне проживання.
р.
Голлівуд лікує його.
Колишній світовий чемпіон з важковаговиків оголосив, що він незабаром буде літати до Лондона з його сольною виставою, а в той же час відвідуючи стипендії:
Я літаю до Великобританії, і я сподіваюся отримати роль в Downton Abbey. Я дуже люблю цю серію, і я впевнений, що я можу добре вписуватися, Тимсон сказав.
Небезпечний для свого життя. Тому існує висока ймовірність того, що незабаром ми побачимо ящик в одному з серії, або навіть як постійний характер.
Майк тільки один відсутній.
р.
Голлівуд лікує його.
Колишній світовий чемпіон з важковаговиків оголосив, що він незабаром буде літати до Лондона з його сольною виставою, а в той же час відвідуючи стипендії:
Я літаю до Великобританії, і я сподіваюся отримати роль в Downton Abbey. Я дуже люблю цю серію, і я впевнений, що я можу добре вписуватися, Тимсон сказав.
Небезпечний для свого життя. Тому існує висока ймовірність того, що незабаром ми побачимо ящик в одному з серії, або навіть як постійний характер.
Майк тільки один відсутній.