Не буде війни.

У 1998 році молодий хлопчик повертається з Росії до Донецька і намагається отримати роботу на державному підприємстві. Ну, так як підприємство є державним, необхідно зареєструватися з військовою службою. І його громадянство російська. А юнака переходить на стати.
Він приїжджає. У офісі призначають тільки в Україні. Типовий Тарас Бульба. Вуса нижче підборіддя, приварка. Живіт. Суржик ла Азаров. Всі права. І лист, ймовірно, KAMAZ три або чотири керовані для його довгого сервісу. Зробіть правильні ноти в правому журналі. Всі І хлопчик покоївка - вісник різнобарвний. І він просить йому просте питання:
- Комрадський офіцер. Питання. Я громадянин Росії, і я зареєстрований в Україні.
до Що таке?
Україна і Росія. Хто повинен боротися?
Призначте штамів, почервоні, зморщує голову, але питання занадто важко для нього.
- Я не знаю, він каже.
до Ні, товарний знак. Ви не знаєте, що для мене?
Прапор знову занурює в переконливе мислення, і все ще знаходить рішення.
Ой! То хто він має ковтати, боротися з іншого боку.
- Комраде призначають, він був 1988. У Радянському Союзі.
До рівняння додано ентропор - третій невідомий.
-Триба щаслива - викидає незліченно і плаває в коридор. Я назвав екстрену раду в Філі - п'ять або шість осіб - стенд, терористичний. Несподіване питання виникло. Немає військової доктрини, яка вважається з цього кута. Поговорили десять хвилин, але плідно. В кінці мозкового штурму, він занурився в офіс щасливий і позбавив.
-Всі. Ми конферуємо. Не буде війни між Україною та Росією.
Це те, як відбуваються історичні рішення. Або Путін, Янукович... Неспроможність. Це історія.