971
В. Бондарчук. Прованс
Надія і прагнути, не боїться бути і dare. Рух – це життя, і безможливість – смерть!
Щоб бути менш хворими, щоб виглядати молодим і жити довше на цій землі, посміхатися частіше, зберігайте голодний шлунок, зберігайте голову холодним, а ноги теплі.
Я хочу зробити щось.
В той час як двигун збивається в грудях, а ноги ходити, мій друг, не сидіти ще, але завжди бути на дорозі.
З метою збільшення міцності і забути про солодку мрію, подумайте тільки про хорошу і не думають про погану.
Забудьте про розрахунки, ніколи не означайте. Ніжна жінка і не болять її. В іншому випадку вона відійде від боредо в виворітні руки.
Про те, що болить, де болить.
Сім'я може бути доброзичливою, коли рада приймає це: слухайте чоловіка часто, і ваш чоловік слухає її.
З поганими новинами люди не поспішають, не поспішайте заплутати мир душі! З хорошими новинами, поспішайте, бо радість порадувати людей.
Повернути людей до своїх ідеалів, навчити їх посміхатися знову, і дати їм піднятися на плісе надії, віри та любові.
Не створювати ідол грошей, їжі і речей. Ви, людина, є майстер світу, але ви є рабом вашої пристрасті.
Чи потрібен чоловік? Поруч з річкою, сад не далеко, але гроші в гаманець. У житті різні нещастя залишають слід в душі.
Вони кажуть, «Мені не щастя», але без грошей немає щастя.
Коли душа знаходиться на місці, то сну, як пісня, приходить до розуму науку, для роботи кладуть руки.
Для того, щоб зустріти правильний час, ви будете зробити свій найкращий, завжди мати запас у всьому і зробити все заздалегідь.
В той час як двигун збивається в грудях, а ноги ходити, мій друг, не сидіти ще, але завжди бути на дорозі.
Поки кожен з вас має серцебиття в грудях, любовне життя – це тільки один раз.
Хто говорить, що ми стаємо старшим? Ми не отримуємо старий, ого немає! Ми вирощуємо і зростаємо і стаємо щасливою.