Ремонт в в'їзді своїми руками

Автор довго хотів здійснити незалежний ремонт в в в'їзді, так як він постійно турбувався шумом ліфта в квартирі і, як правило, гомілки і спати стіни і запах сміття можна відверто вийняти. Чому він вирішив взяти на себе обов'язки комунальних послуг і сам процес ремонту ви знайдете під кат. Чому я вирішив взяти на комунальні послуги?

По-перше, я втомився від шуму ліфта в квартирі і кожен раз я копчений, я фантазував про те, як вставити прилеглу стіну в вході, щоб зменшити шум. Будинок являє собою звичайний дев'ятиповерховий "Чечка".

По-друге, значно відремонтованою коробкою зв'язку на стелі і дроти від неї. З яких причин провайдери не дбають про естетику цих питань.

По-третє, плитка на підлозі в місцях відшаровування і розсипання, але це так, ніби нормально, тому що ремонт ЖЕК був проведений недавно.

Ну і все в цьому дусі: розписний ліфт, шпате стіни, страшно підходити до бурового трубопроводу - Думаю, що немає сенсу в описі його довго - більшість в'їздів виглядають так.

Я бачив звіти про цю тему в Інтернеті. Але не було багато практичного використання їх, так як все було зроблено в основному руками робітників.

Я почав переміщати плитку. У той час я не думав, щоб зробити фотографії, тому лише короткий опис. Процес укладання плитки є чітким для всіх, але є нюанси.

Я намагався видалити і очистити плитку, які є. Так, я врятував близько половини плитки, але це велика кількість робіт - купити нову.
Я спробував зберегти менш жваву частину стяжки, яка не зовсім пісочниця, але це ще і зробила життя більш складним в майбутньому - легше збити все до плити.

І основна складність людей. 6 квартир піти тут - ви повинні зробити все на шматках і тривалий час. Вони часто приходять і руйнують роботу.

Ліфт.

До сих пір я відхилявся від відновлення ліфта всередині. Важко. Ззовні він очищав грязь з болгаркою і збивав дерев'яні схили, бо він не знайшов спосіб поліпшити їх будь-яким чином.

На схилах відкривають отвори, а потім люди почали скаржитися на перший раз. Спочатку голова, потім підйомники. Ліфт був відключений. Займав довгий час, щоб переконувати, що можна вимкнути тільки на одному поверсі.

Я повинен сказати, що вона була добре. Вона сказала: «Не варто звертати увагу на скарги, робити це. й

Найпопулярніші питання я почув в процесі: Що потрібно? Тоді немає одного, що залишилося довгий час. Чи буде це скрізь?

Ліфтові схили вирішили поступово збільшити. Процес не швидко, тому що один шар не кидає багато, але у мене багато гіпсокартонних обрізок і різних сумішей після ремонту в квартирі.

Так, спочатку важко вірити, що можна зробити щось нормально з радянського входу.

Результат був проміжним результатом. 15 см. Я дуже люблю прямі лінії, тому Це не зменшує дверні прокладки.

На цій фото я стрибав трохи вперед, щоб показати схили, але перед тим як клацнути стіни, потрібно зняти попередні шари фарби. Лоти фарби.

Так, виявилося, що двері в ліфті різні кольори.

Видалення фарби.

Фарба використовується в двох типах в під'їздах. Розмальовується маслом і вапняком. Амбаш полягає в тому, що потрібно видалити як і з стелі, включаючи.

На фото показано, як олійна фарба з хімії бульбашок, але хімія діє тільки на одному шарі і повільно працює. Також токсичний.

Таким чином, масляна фарба повинна бути збита на всіх. Болгарка з мета. щітка, перфоратор з насадкою типу міні-джеммер. Хороші результати показують цикл, оскільки фарба змивається в багатьох місцях порівняно легко.

Лім простіше видалити. Попарити його потрібно з парогенератором, після чого він відносно легко миється шпателем. Не було пилу. Площа поверхні не дає ентузіазму. Це, мабуть, найбільш нудний процес у всьому процесі. Привабливий помічник - Я не маю достатньо міцності для таких подразок на власній.

Ремонт в в'їзді своїми руками , Україна

Попередній результат. Я не бачу точку очищення занадто багато. Також є деякі сорти шпаклівки спочатку - він добре тримається.

У фоновому режимі можна побачити капелюшну коробку зв'язку - вона вийшла цілою історією. Головна

Фото як це було. Плитка на підлозі нова.
Хлопці, де вони отримують ці кольори?

Ремонт в в'їзді своїми руками Р

Стіна прилягає до квартири. Це стіна я хотів звукоізоляції. Ось чому фарба не з'явилася. Просто пробиваючи його для рельєфу.

Я використовував, щоб побудувати розділ зліва, але вони занурилися в той час, коли я був відхилений і пофарбував його в свій колір підпису. Незважаючи на те, що вона була пофарбована - добре, щоб не вийти з г ... ваги.

Ремонт в в'їзді своїми руками р.

Я зробив те ж саме з стіною біля сміття, бо його неможливо заповнювати. Вам потрібно товстий шар до штукатурки.

Вікно просто кинув його. Не варто. Відновити - ви будете витрачати багато часу.

На цій точці всі сусіди атакували мене особливо, особливо знизу. За цей час було зрозуміло, що весь вхід не буде виконано.

На схилах арки також слід вирівняти штукатуркою і гіпсокартоном - занадто зарубати себе.

Про історію комунікаційної коробки. Ось:

З початку я вирішив, що там не буде. Я не знаю, що я стикався з ремонтом, я тероризував локальну інтернет-компанії, щоб видалити її на технічну підлогу. Всі вони були технічно відкинути мене. Запропоновано комплексну схему реалізації цього завдання.

В результаті я просто мав познайомитися з інсталятором від цієї компанії, яка періодично черга. Він вийшов, щоб бути великим хлопцем. Для пляшки коньяку він допоміг перенести його. Я думав, що я зустрілася з моїм передпліччям.

Немає перемикача домофона (ліворуч) або.

На цій картині можна побачити, що стелю потрібно очистити.

Зійшла фарба. Приємний процес.
Немає нічого складного. Будь-який колір виконаний в магазині. Я отримав зносостійкі фасадні фарби.

Перед стінами потрібно розсипати і засипати. Пластер і будь-який дешевий грунт, відповідно. Нема чого писати – кожен буде справлятися.
Плитка шпаклівки слід натерти дрібним наждачним папером. Краще спеціальну металеву сітку.

Сусід з блоку тут. Скажіть, що він говорить.

На двері я погодився, що я вже збираюся зробити їх так, щоб люди не курять в квартири, або вони зупинилися курити спокійно. На жаль, він повинен сплатити матеріали на двері.

Я вирішив зробити двері самостійно з бруса і волокно. Це найдешевший спосіб зробити двері потрібного розміру.

Піна однакова величина, як і брус, потім волокно приклеюється і прибивається дрібними зубчиками. На всіх очікуваннях двері тверді. 2-3 години в часі. Поставити відкриття в радянський ЖБІ більш складний.

1604625

Ми будуємо кадр з профілю під гіпсокартоном, щоб остаточно закінчити інтернет-користувачів. Наліво кришку домофонів забарвлюється в відповідний колір маслом.

Вишивання її штукатуркою.
Пізніше, за їх запитом, я зробив акуратний аудит, щоб я міг додати / переповнювати проводку.

Я думаю, що провайдери послуг повинні зробити щось, як це прямо, не робити нічого на кожному поверсі. Не так важко.

Слайси штукатурені.

Він розірвав каналізацію.
У в'їзді - страшний. Це хороша те, що Інтернет не передає.

Пофарбований ліфт з кан. Не економічне.
Фото 2 показує, як виглядає інтернет.

Я пришивав бруски на боці сходів, щоб вони не виглядали в мій пастку. Спочатку пофарбований синій (розмальований) т просто там була така фарба на воді – не хочу запаху масла. Але це не виглядало добре - фарбується в одному кольорі як двері.

Я купив і розфарбував рейлінг в новому корпоративному кольорі. відреставровано стару лазію - багато роботи.

Вони природно заливають пил з вікна, яке не повинно – довелося переокремити.

Пофарбовані бруски в мій новий фіксатор.
Це, до речі, є величезним плюсом діяльності для проживання в квартирі. Я маю на увазі, не знаю, що я рухаю це місце. Знаходилося багато.

Пофарбовані сходи з бетонною фарбою. До сих пір немає натяка на фарбу стирання.

Він був равликом (не самому) Бізнес протягом 20 хвилин. Це дійсно відчуває себе як нові.
Добро, що моя дружина не побачила мене в машині.

Потім облицювання стінними панелями, які не фарбуються. Панелі ППУ, піна теж. Ця піна добре, тому що вона не розширюється багато.

Приклеюємо на стіну і іноді дюбелі. панель вигинає трохи, тому нерівна стіна не має значення. Такі тверді стіни вийшли 3 штуки.

26650 р.

Вікно викликало нездоровий відродження в будинку. Як? Чи зробив він пластиковий вікно в вході?
Я дійсно зробив щось простіше, але хлопці робили.

Стіна прилипає квартиру до тих пір, поки шви запечені.
Під панелями. Ведуться роботи ЄЕК - Я боїться електроенергії.

На схилах вікна вирівнювалися поворотом в декількох шарах до прямих - легше зробити облицювання і прямі.
Але нещодавно я дізнався, що схили роблять косу так, щоб там було більше світла - це має сенс. Більше світла.
Я поклав італійську плитку на підвіконні - решта ванної кімнати
Добре, сміттєва лінія на правому, як вона повинна бути.

про стібок.

Ескрапмент ліплять від стічних панелей по суті, потім виправили все штукатуркою. З цим декором гірше струпи, чим старше виглядає.

172565

Стіна приєднується до квартири.
Поставте два ліхтарі замість одного (розривні стереотипи).

А завершена стіна з вікном.

Укомплектовані дзеркалами. Ці смуги вважаються відходами, і у мене є те, що лікар замовляється. Важко перевозити їх, один з них на шляху.

Ми надягаємо дві сторони в арку. Ось чому я його вирівняв. Далі ще один куточок, просто в разі.

Закликаємо до остаточної роботи брата. Цікавить живопис. Я не сказав йому, що робити, коли я запитаю його, щоб зробити щось схоже.

Це просто постійний маркер. Брав закликає допомогти від дівчини і розуміє, що робота повна. Як історія бекап.

На цьому етапі ситуація почала виходити з контролю повністю і я вирішив випиляти деякі функціональні предмети мистецтва. Проста ремонт почала перетворюватися в своєрідну самореалізація. Кутові штанги є підходящим інструментом для точного з'єднання перпендикулярних. У мене з інших робочих місць.

Дошки звичайні сосни. полірують шліфуванням, фарбують, знову відшліфують одну обличчя, покриту лаком.

Який результат цих смішних рухів.
Тут вся продуктивність полягає в тому, що для 3 kopecks ви можете зробити центральний елемент навіть входу. Ну, принаймні, це те, що я думаю, коли я забирав шматки з іншої теми.

Тим не менш, брат розігнався не в жарті. картина не повністю фотографована. Я не можу зробити фотографії.

І фінальні фото загального вигляду.

Малюнок не є відтворенням Подолу - це просто фантазія на предметі. Брак набрав в ряд, без попереднього ескізу на меншу вагу.

Ремонт в в'їзді своїми руками Р

Джерело: www.stroimdom.com.ua