й Натюрморт Bena Stillera й

30 листопада відзначає 48-річчю американського актора та режисера Бена Натюрма. Він не вдається і не на списку найбільш в Голлівуді. Думка... Він, мабуть, один з найпопулярніших мандрівників в Голлівуді. Ось 10 фактів життя Бена Натюрма, які ви не знаєте.

Бен Натюрморт є комедія. Його батько, Джеррі Натюрморт, зробив людей сміятися на сцені, і матір, Анн Меера, працював на телешоу. На 10-й день народження він дав 8мм камеру, і Бен почав робити власні фільми.

«Для дитини я любила кіно. Коли мої батьки працювали над фільмом, я любив приїзду і спостерігаючи все, що вони робили. Я пам'ятаю мій dad робити "Pelem 1-2-3 Поїзд Crack" і я був просто dying. Я любив кіно, як планета Apes і пригоди Посидона. Тоді коли я хотів зробити фільми, мій dad дав мені супер 8 камер. Він дійсно допоміг мені і навіть взяв участь у моєму кінофільмі. У будь-якому випадку, що це, батько актора.

Габаритний зображення

Незважаючи на те, що критики не люблять Натюрморт, аудиторія прикрашає його і радо вітає кожну картину за участі. 25 грудня в США вийшов новий фільм актора «Неймовірне життя Вальтер Міті» на основі оповідання Джеймса Дюрбера. Це фільм про маленьку людину, яка має великі мрії. І один день приходять мрії.

Бен Натюрморт - єдиний актор, номінований на Golden Raspberry Anti-Prize в категорії «Важкий актор» за п'ять фільмів, які він вийшов в 2005 році: Ось Поллі, Бункери, ТВ Хост, Старський і Хут, і Чорний заздрість. Істину «распориця», потім заслужила Джорджа В. Буша.

Бен Натюрморт не входить до списку найпрестижніших акторів, але в юнацькому віці він мав багато друзів. Він від Janine Garofalo, Жанна Тріппрі, Каліста Flockhat, Amanda Pete. Але все це було перед Натюрмортом зустрів Крістін Тейлор, який він одружений в травні 2000 року. Секрет щасливого шлюбу сміхає.

«Для мене сміху є величезною частиною відносин з людиною. Моя дружина має велике почуття гумору. Я дуже люблю сміятися. Іноді це правда, вона сміється на речах я занадто серйозно, але я щасливий, тому що це приносить мені назад до реальності. Я шукаю роботу, але зараз я щаслива вдома. Вперше я відчуваю себе дорослим. й

У актора є два діти: дочка Елла Олівія (Грудень 10, 2002) і син Куінлі Демпсія (липень 10, 2005). Натюрморт, не викликає своїх дітей діяти, хоча вони брали участь у голосуванні мультфільму «Мадагаскар 2».

«Я пишаю їх. Якщо ви дивитеся попередню Мадагаскар, на сцені, де показаний молодий Олексій, ви почуєте голоси моїх дітей. За кілька секунд, але вони там! Я не можу сказати, що це дійсно сподобалося. Діти не дуже люблять те, що да. Моя дочка набагато цікавіше грати з ляльками. І це цілком нормально для свого віку, вона тільки десять років - це про час. А син дуже любить моделі поїздів, залізниця його улюблена іграшка. ?

Бен Натюрморт вірить в життя після смерті і боятися привидів.

«Одно достатньо, я вірю в привидах і я боятися їх серйозно. А я вірю в існування мертвих душ на землі, які шукають живого тіла, щоб мігрувати, що це дійсно страшно мене.

Він не гордий, але є пара кримінальних моментів в його біографії.

«Коли я був 10, я опинився в школі коала. І 17 років тому, коли він зламав свої стосунки з подругою і був у глибокій депресії, він пішов з другом разом з Різдвом на Гаваї - один з найромантичних місць на землі. Він пригнічений на час. Мій друг капелюхи Гаваї, нехай сонце і зношує чорний весь час. Ми вирішили, що нам потрібна ялинка в нашому готелі. І... вони приклеюють його в одному з магазинів, він став там, як ювелірні вироби.

87333634

Бен Натюрморт не схожий на фітнес-центри і скелястий. І він зберігає свою фізичну форму за допомогою тепер модного серфінгу і походу (похідний туризм).

«Я люблю піші прогулянки і коли я маю час, я можу пройти довге дистанції. Поїхали з друзями на поході тривав близько 30 км на скелі над океаном на Гаваї. Що було вражаючим. Але це не буває часто. Не вистачає часу на все. й

Натюрморт не схожий на сучасний кінотеатр, він віддає перевагу фільмам з «характером», які були зняті до.

«Я великий фанат 70-х кіно. У сучасному кінотеатрі немає. Мій улюблений фільм "Хот-рок".

Перш ніж знімати всі частини комедії «Ніч в музеї» (до речі, «Ніч в Музеї 3» прогнозуватиметься 25 грудня 2014 року), Бен Натюрморт змінює фільми з Tom Cruise.

«Я отримую кожну частину місії, що неможливе з Томом Круїзом, оскільки я думаю, що це один з кращих персонажів на екрані, щоб бути таким хассингом.» Я просто навчаюсь з ним, щоб мимити свій стиль бігу. й

Категории

Смотрите также

Новое и интересное