Вулиці Москви

Автор вирішив взяти прогулянку по вулицях Москви і одночасно фотографувати пішохідні ділянки, які відкрили цього року. Враження від благоустрою вулиць дивляться під ката. Великий Дмитровка. Або я починаю з поганим.

Протягом вулиці, асфальт є рівнем з тротуаром. Але не на хресті.

Асфальт, до наступного літа, не може жити.

р.

У деяких місцях, з якихось причин вони змінили нормальні лавки без спини. Нелюди.

р.

й За кількістю шлюбів Б. Дмитрівка - чемпіон.

Р

Це було трохи більше 3 місяців тому!

Хелл для досконалості.

Де ярус, вулиця закрита до автомобілів у вихідні дні, але де...

До речі, паркувальні місця вже огороджуються. Як солодкий і незаконний.

До речі, на вулиці встановлюються нові знаки будинку. Я бачив те ж саме на Старому Арбаті.

Зберігати переміщення. На сусідні пішохідні вулиці милі і незграні, хоча є зазвичай багато ходьків.

р.

Далі пропущений маршрут до Кузнецького мосту. Цей район відкрився минулого року. Розглянемо її перший набряк.

На перетині з Петрівкою встановлений нестандартний світло трафіку (повний супровід, колір, перехідне освітлення, маркування). Якщо це не було для того, що стопид, отруйний зебра каркас, він буде красивим.

І перехід від Neglinnaya грошей, очевидно, був недостатньо, тому люди спокійно проходять через нерегулярний перехід і задоволені.

Наскільки про якість даної області. І нічого не змінилося в цей час. Часом бруківки не вдалося. Багато пластин пошкоджені.

Хоча це ще краще, ніж на B. Dmitrovka.

Прогулянка по вулиці Нікольській.

Тут, поруч з «старими» урнсами встановлено новий. Так само, як і на Б. Дмитрівка. Чому?

Ніцца люка. Раре на Москву.

Нікольская - єдина вулиця, в якій встановлені спеціальні стружки під зливними трубами. Тепер вода застійна.

Це також сад.

15674

Якість тут буде краще, ніж в інших пішохідних зонах. Чи може він бути закритістю босів?

Я не думаю. Житло теж буває.

р.

На Червоній площі з’являться деякі бульбіти. Я тільки один, хто хворий і втомився від того, щоб заблокувати весь час і перебування на ньому.

На Хун-Ру. Чи принесуть ковбасу?

Красивий ліхтар був зруйнований за години.

Олександр Сад. Недавно реконструйовано трохи: стежки були зроблені, були висаджені нові дерева. У літньому віці буде складніше приховати під дерево з сонця, так як багато людей люблять робити.

р.

До речі, був сад перед?

Вони також будують щось скло. Туристичний центр або касовий реєстр, можливо. Я не прокоментую.

Поруч з садом, на вул. Манежної, будуються бруківки.

В цілому, необхідно розрахувати цю парковку біля стін Кремля.

- відео

Ведуться весіль. Ви повинні з'ясувати щось.

Лаврушинський провулок, все старе.

Парк в галереї Третяков.

І так ми прийшли до нової пішохідної зони в Замоскворече, зокрема, до Б. Толмачевського за. Я написав багато про цю область детально.
Зовсім досить, хоча привід відкрився на Б. Толмачевському за., немає автомобілів, і не було некоректно припаркованих (на фото хлопець припинився відкинути пасажирів, я маю на увазі, що ви можете порушувати там без проблем. Повернутися до нас на тиждень.

Реконструйована площа в Ординському наданні дуже добре.

У цьому місці в один раз з'явилися інші туалети, потім вони були замінені, а потім їх відійшли. Я сподіваюся, це остаточна версія.

Перед М. Третяковською буде робити щось інше.

й Сама площа метро була знезаду. Дизайнери хочуть відірвати руки або голову, але швидше і обидва.

Вулиця була перебудована і не знімалися дорожні вогні. Це просто смішний.

В розділі вул. Новокузнецької.
А рухомі стовпці будуть більш ваговим аргументом.

Незважаючи на те, що там є камери, а тротуар закривається стовпами, а автохама якось проходить.

П'ятниця ручка і новий квадрат.

Я думаю, що це.

Що ви знаєте? У моєму серці я сподівався, що всі суглоби, які були допущені про роботу, будуть повільно виправлені. Але ебать його. Чи є міська адміністрація, і Собианін особисто, не розуміючи, що їхня робота на пішохідних зонах, які дуже необхідні для міста, надходить до знецінення через таку дегустацію якості? По-перше, я просто відступив подивитися на плити біля Кузнецького мосту (помітно це) - такий дорогий і благородний матеріал загинув через пишних робітників. І тоді, коли я усвідомлю, що в найближчому майбутньому, вона повинна бути перероблена, вона стає ще гірше. Люди потім просто захоплюють мера в повному обсязі за 1) надмірне витрачання грошей; 2) неперервність викликана (припустимо, що ніхто не любить витримати всі літні бруд, пил і обмеження).

Джерело: gre4ark.livejournal.com