Вулиці Москви

Автор вирішив взяти прогулянку по вулицях Москви і одночасно фотографувати пішохідні ділянки, які відкрили цього року. Враження від благоустрою вулиць дивляться під ката. Великий Дмитровка. Або я починаю з поганим.

Вулиці Москви

Протягом вулиці, асфальт є рівнем з тротуаром. Але не на хресті.

Вулиці Москви

Асфальт, до наступного літа, не може жити.

Вулиці Москви р.

Вулиці Москви

У деяких місцях, з якихось причин вони змінили нормальні лавки без спини. Нелюди.

Вулиці Москви р.

й За кількістю шлюбів Б. Дмитрівка - чемпіон.

Вулиці Москви

Вулиці Москви Р

Вулиці Москви

Це було трохи більше 3 місяців тому!

Вулиці Москви

Хелл для досконалості.

Вулиці Москви

Вулиці Москви

Де ярус, вулиця закрита до автомобілів у вихідні дні, але де...

Вулиці Москви

До речі, паркувальні місця вже огороджуються. Як солодкий і незаконний.

Вулиці Москви

Вулиці Москви

До речі, на вулиці встановлюються нові знаки будинку. Я бачив те ж саме на Старому Арбаті.

Вулиці Москви

Зберігати переміщення. На сусідні пішохідні вулиці милі і незграні, хоча є зазвичай багато ходьків.

Вулиці Москви р.

Далі пропущений маршрут до Кузнецького мосту. Цей район відкрився минулого року. Розглянемо її перший набряк.

Вулиці Москви

На перетині з Петрівкою встановлений нестандартний світло трафіку (повний супровід, колір, перехідне освітлення, маркування). Якщо це не було для того, що стопид, отруйний зебра каркас, він буде красивим.

Вулиці Москви

І перехід від Neglinnaya грошей, очевидно, був недостатньо, тому люди спокійно проходять через нерегулярний перехід і задоволені.

Вулиці Москви

Наскільки про якість даної області. І нічого не змінилося в цей час. Часом бруківки не вдалося. Багато пластин пошкоджені.

Вулиці Москви

Вулиці Москви

Хоча це ще краще, ніж на B. Dmitrovka.

Вулиці Москви

Прогулянка по вулиці Нікольській.

Вулиці Москви

Тут, поруч з «старими» урнсами встановлено новий. Так само, як і на Б. Дмитрівка. Чому?

Вулиці Москви

Ніцца люка. Раре на Москву.

Вулиці Москви

Нікольская - єдина вулиця, в якій встановлені спеціальні стружки під зливними трубами. Тепер вода застійна.

Вулиці Москви

Це також сад.

15674

Якість тут буде краще, ніж в інших пішохідних зонах. Чи може він бути закритістю босів?

Вулиці Москви

Я не думаю. Житло теж буває.

Вулиці Москви р.

Вулиці Москви

На Червоній площі з’являться деякі бульбіти. Я тільки один, хто хворий і втомився від того, щоб заблокувати весь час і перебування на ньому.

Вулиці Москви

На Хун-Ру. Чи принесуть ковбасу?

Вулиці Москви

Красивий ліхтар був зруйнований за години.

Вулиці Москви

Олександр Сад. Недавно реконструйовано трохи: стежки були зроблені, були висаджені нові дерева. У літньому віці буде складніше приховати під дерево з сонця, так як багато людей люблять робити.

Вулиці Москви р.

Вулиці Москви

До речі, був сад перед?

Вулиці Москви

Вони також будують щось скло. Туристичний центр або касовий реєстр, можливо. Я не прокоментую.

Вулиці Москви

Поруч з садом, на вул. Манежної, будуються бруківки.

Вулиці Москви

В цілому, необхідно розрахувати цю парковку біля стін Кремля.

Вулиці Москви - відео

Ведуться весіль. Ви повинні з'ясувати щось.

Вулиці Москви

Лаврушинський провулок, все старе.

Вулиці Москви

Парк в галереї Третяков.

Вулиці Москви

І так ми прийшли до нової пішохідної зони в Замоскворече, зокрема, до Б. Толмачевського за. Я написав багато про цю область детально.
Зовсім досить, хоча привід відкрився на Б. Толмачевському за., немає автомобілів, і не було некоректно припаркованих (на фото хлопець припинився відкинути пасажирів, я маю на увазі, що ви можете порушувати там без проблем. Повернутися до нас на тиждень.

Вулиці Москви

Реконструйована площа в Ординському наданні дуже добре.

Вулиці Москви

У цьому місці в один раз з'явилися інші туалети, потім вони були замінені, а потім їх відійшли. Я сподіваюся, це остаточна версія.

Вулиці Москви

Перед М. Третяковською буде робити щось інше.

Вулиці Москви

й Сама площа метро була знезаду. Дизайнери хочуть відірвати руки або голову, але швидше і обидва.

Вулиці Москви

Вулиця була перебудована і не знімалися дорожні вогні. Це просто смішний.

Вулиці Москви

В розділі вул. Новокузнецької.
А рухомі стовпці будуть більш ваговим аргументом.

Вулиці Москви

Незважаючи на те, що там є камери, а тротуар закривається стовпами, а автохама якось проходить.

Вулиці Москви

П'ятниця ручка і новий квадрат.

Я думаю, що це.

Що ви знаєте? У моєму серці я сподівався, що всі суглоби, які були допущені про роботу, будуть повільно виправлені. Але ебать його. Чи є міська адміністрація, і Собианін особисто, не розуміючи, що їхня робота на пішохідних зонах, які дуже необхідні для міста, надходить до знецінення через таку дегустацію якості? По-перше, я просто відступив подивитися на плити біля Кузнецького мосту (помітно це) - такий дорогий і благородний матеріал загинув через пишних робітників. І тоді, коли я усвідомлю, що в найближчому майбутньому, вона повинна бути перероблена, вона стає ще гірше. Люди потім просто захоплюють мера в повному обсязі за 1) надмірне витрачання грошей; 2) неперервність викликана (припустимо, що ніхто не любить витримати всі літні бруд, пил і обмеження).

Вулиці Москви

Джерело: gre4ark.livejournal.com